Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Χωρίς... ανάσα για διάστημα 3,5 μηνών!

Χωρίς... ανάσα για διάστημα 3,5 μηνών!
Πέμπτη, 14 Ιουλίου 2022 - 19:21

Ο Ολυμπιακός, παράλληλα με το μεταγραφικό του σχεδιασμό, έχει ρίξει όλη του την προσοχή στις «μάχες» με τη Μακάμπι Χάιφα, σε Ισραήλ (20/7) και «Γ. Καραϊσκάκης» (27/7), στο πλαίσιο του δεύτερου προκριματικού γύρου του Champions League. Την προσεχή Τετάρτη, δηλαδή, ο Θρύλος θα δώσει το πρώτο του ματς και θα ξεκινήσει έναν «γολγοθά» διάρκειας 3,5 μηνών. Τι εννοούμε;

Η Super League συμπίεσε το πρόγραμμα της νέας σεζόν με 13 αγωνιστικές (όλος ο πρώτος γύρος) μέχρι τη διακοπή, για το Μουντιάλ του Κατάρ. Οι «ερυθρόλευκοι», με δεδομένο ότι θα βρίσκονται σίγουρα σε κάποιον ευρωπαϊκό όμιλο (ακόμα και αν δεν περάσουν στο Champions League), θα δώσουν συνολικά 25 αναμετρήσεις σε διάστημα 3,5 μηνών. Ναι, καλά διαβάσατε. Από την Τετάρτη (20/7) δηλαδή, έως τις 13/11 και την τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος, η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς θα είναι χωρίς… ανάσα!

Αναλυτικά: έξι ματς στα προκριματικά, έξι σε ευρωπαϊκό όμιλο, 13 στο πρωτάθλημα! Σε αυτά τα δεδομένα, μάλιστα, σκεφτείτε και τους πολλούς διεθνείς των Πειραιωτών. Πραγματικά, η κούραση θα είναι μεγάλη, για αυτό ο Μαρτίνς έριξε το βάρος στην προετοιμασία στη φυσική κατάσταση. Για να «βγει» αυτό το «βαρύ» πρόγραμμα όσο το δυνατόν καλύτερα.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Θέλει Ολυμπιακό ο Λόου!

Θέλει Ολυμπιακό ο Λόου!

Σύμφωνα με βρετανικά Μέσα, ο μπακ της Σέφιλντ επιθυμεί να αγωνιστεί στον Θρύλο και στο Champions League.