Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η ευρωπαϊκή λίστα του Ολυμπιακού!

Η ευρωπαϊκή λίστα του Ολυμπιακού!
Παρασκευή, 15 Ιουλίου 2022 - 00:24

Την πρώτη ευρωπαϊκή λίστα που δήλωσε στην UEFA, για τη φετινή σεζόν, ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός την Πέμπτη (14/7) το βράδυ. Ο Πέδρο Μαρτίνς για τις «μάχες» του δεύτερου προκριματικού γύρου του Champions League, με αντίπαλο την Μακάμπι Χάιφα, σε Ισραήλ (20/7) και «Γ. Καραϊσκάκης» (27/7), επέλεξε 28 ποδοσφαιριστές από το ρόστερ των Πειραιωτών.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ:

«Η λίστα που δηλώθηκε από τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ στην UEFA για τα παιχνίδια κόντρα στη Μακάμπι Χάιφα, στο πλαίσιο του β’ προκριματικού γύρου του Champions League:

Λίστα Α: Ανδρούτσος, Καρβάλιο, Ουσεϊνού Μπα, Μπουχαλάκης, Αγκιμπού Καμαρά, Μαντί Καμαρά, Σισέ, Ελ Αραμπί, Αμπουμπακάρ Καμαρά, Κανέ, Μανωλάς, Μασούρας, Χασάν, Εμβιλά, Παπασταθόπουλος, Ραντζέλοβιτς, Ρέαμπτσιουκ, Τικίνιο, Τζολάκης, Βατσλίκ, Βαλμπουενά, Βρσάλικο, Ζινκερνάγκελ

Λίστα Β: Κίτσος, Λιάτσος, Ντόι, Παπαδούδης, Τσέλιος».

Να σημειωθεί, ότι οι «ερυθρόλευκοι» μπορούν να πραγματοποιήσουν έως δύο αλλαγές στην εν λόγω λίστα, μέχρι και 24 ώρες πριν από τη σέντρα του πρώτου ματς με την Μακάμπι.

Διαβάστε επίσης