ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ
Ντουντούκα
Θρύλε Θεέ, χρόνια πολλά, 100 χρόνια και δεν είναι αρκετά...

Ιν-Μπέομ: «Είμαι έτοιμος, έχω κίνητρα»

Ιν-Μπέομ: «Είμαι έτοιμος, έχω κίνητρα»
Δευτέρα, 25 Ιουλίου 2022 - 18:12

Την Κυριακή (24/7), σας ενημερώσαμε εδώ, στο gavros.gr, για την αγωνιστική κατάσταση του Χουάνγκ Ιν-Μπέομ, με αφορμή τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό. Ο διεθνής μέσος αγωνίστηκε για 80 λεπτά την περασμένη Τετάρτη (20/7) στο 3-0 της Νότιας Κορέας με αντίπαλο την Κίνα, για το Κύπελλο Ανατολικής Ασίας, ενώ συμμετείχε και σε αρκετά φιλικά.

Σε δηλώσεις του, ο Ιν-Μπέομ μίλησε για την αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκεται, τονίζοντας ότι είναι 100% έτοιμος! Κάτι το οποίο σας τονίσαμε και εμείς στο χθεσινό ρεπορτάζ.

Συγκεκριμένα, υπογράμμισε: «Είμαι έτοιμος! Αγωνίστηκα ως βασικός για περίπου 80 λεπτά, μετά από περίπου ένα μήνα από τότε που τραυματίστηκα στο δάχτυλο μου. Ήταν δύσκολο, γιατί είχα να αγωνιστώ αρκετό διάστημα και ο καιρός δεν ήταν ο κατάλληλος, λόγω βροχής. Φοράω προστατευτικό εξοπλισμό, γιατί τα οστά μου δεν έχουν… κολλήσει ακόμα. Ευτυχώς, δεν πόνεσα, ακόμα και όταν βρέθηκα στο έδαφος. Στο δεύτερο ημίχρονο, έπαιξα πιο δεξιά σε σχέση με το πρώτο. Είχα καλή εικόνα, αλλά ανυπομονώ για καλύτερες εμφανίσεις στο μέλλον. Ένα από τα κίνητρα μου, είναι να βοηθήσω τους νεαρούς παίκτες».

Η Stoiximan σε υποδέχεται με σούπερ δώρο* με τον κωδικό OLY22, χωρίς κατάθεση! *Όροι & προϋποθέσεις!

ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Διαβάστε επίσης