Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η... διπλή χαρά του Μαρτίνς για τον Ιν-Μπέομ!

Η... διπλή χαρά του Μαρτίνς για τον Ιν-Μπέομ!
Κυριακή, 24 Ιουλίου 2022 - 23:57

Μία σπουδαία μεταγραφή είναι έτοιμος να ολοκληρώσει ο Ολυμπιακός, με την απόκτηση του Χουάνγκ Ιν-Μπέομ. Ο Νοτιοκορεάτης μέσος αναμένεται στην Ελλάδα τα επόμενα 24ωρα, ώστε να «τελειώσει» τη μεταγραφή του στον Θρύλο. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν δώσει τα χέρια με τον διεθνή χαφ, για τριετές συμβόλαιο συνεργασίας και απομένουν μόνο τα τυπικά για τη μεγάλη μεταγραφή.

Ο Ιν-Μπέομ πρόκειται για ένα «πολυεργαλείο», που κάνει τα… πάντα στο χώρο του κέντρου. Τρεξίματα, δημιουργία, σκοράρισμα. Ένας «box-to-box» μέσος στα χέρια του Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος πρέπει να είναι… διπλά χαρούμενος για αυτή τη μεταγραφή! Και αυτό, διότι πέρα από την αδιαμφισβήτητη ποιότητα του, ο Νοτιοκορεάτης άσος μπορεί να βοηθήσει αμέσως τον Θρύλο.

Όπως σας ενημερώσαμε και νωρίτερα εδώ, στο gavros.gr, ο 26χρονος χαφ έπαιξε την περασμένη Τετάρτη (20/7) στο ματς της Νότιας Κορέας με την Κίνα. Και μάλιστα, βασικός για 80 λεπτά, με την παρουσία του στον αγωνιστικό χώρο να είναι εξαιρετική. Στα Μέσα της Νότιας Κορέας εκθείασαν την εμφάνιση του, με τον Ιν-Μπέομ να είναι εκ των κορυφαίων στη νίκη με 3-0 κόντρα στην Κίνα, για τη φάση των ομίλων του πρωταθλήματος Ανατολικής Ασίας (East Asian Football Championship).

Γενικότερα, ο Ιν-Μπέομ βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Έχει παιχνίδια στα πόδια του, αφού τον περασμένο μήνα έπαιξε και σε φιλικά, κόντρα σε Βραζιλίας, Χιλή και Παραγουάη. Σήμερα (24/7) μάλιστα, θα ήταν ξανά στην ενδεκάδα απέναντι στο Χονγκ Κονγκ, ωστόσο αποχώρησε από την αποστολή της Νότιας Κορέας, για να «τελειώσει» τη μεταγραφή του στο μεγάλο λιμάνι.

Ο Πέδρο Μαρτίνς, λοιπόν, «τρίβει τα χέρια» του για την προσθήκη του Ιν-Μπέομ, αφού γνωρίζει, ότι μπορεί να τον υπολογίζει άμεσα…

Η Stoiximan σε υποδέχεται με σούπερ δώρο* με τον κωδικό OLY22, χωρίς κατάθεση! *Όροι & προϋποθέσεις!

Διαβάστε επίσης