Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σούτσιτς: «Ο Μπίλιτς ένα βήμα από τον Ολυμπιακό» (photo)

Σούτσιτς: «Ο Μπίλιτς ένα βήμα από τον Ολυμπιακό» (photo)
Κυριακή, 31 Ιουλίου 2022 - 13:11

Μια… ανάσα από τον Ολυμπιακό φέρεται να βρίσκεται ο Σλάβεν Μπίλιτς! Σύμφωνα με δημοσιογράφο του εξωτερικού, ο σπουδαίος Κροάτης κόουτς είναι ένα βήμα από την αποδοχή της πρότασης των «ερυθρόλευκων».

Συγκεκριμένα, ο Άιζακ Άντε Σούτσιτς, σε «τιτίβισμα» του στο twitter, τονίζει: «ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! Ο Σλάβεν Μπίλιτς είναι ένα βήμα από την αποδοχή της προσφοράς του Ολυμπιακού».

Στο δημοσίευμα, μάλιστα, τονίζεται χαρακτηριστικά: «Ο έμπειρος τεχνικός ελκύεται από το ενδεχόμενο να δουλέψει στην Ελλάδα, να βιώσει την ατμόσφαιρα του ποδοσφαίρου εκεί και το πάθος των οπαδών στα μεγάλα ντέρμπι».

Ο Μπίλιτς πρόκειται για σούπερ σταρ προπονητή στην Κροατία, με σπουδαία καριέρα. Ο 53χρονος κόουτς έχει εργαστεί έως τώρα σε Εθνική Κροατίας, Λοκομοτίβ Μόσχας, Μπεσίκτας, Γουέστ Χαμ, Αλ-Ιτιχάντ, Γουέστ Μπρόμιτς και Γκουοάν Πεκίνου.

Δείτε το tweet:

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης