Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στη λίστα της Νιουκάστλ ο Σισέ!

Στη λίστα της Νιουκάστλ ο Σισέ!
Δευτέρα, 1 Αυγούστου 2022 - 12:33

«Οργιάζουν» ξανά τα δημοσιεύματα στο εξωτερικό, για τον Παπέ Σισέ. Και όχι… όπου κι όπου, αλλά στην Αγγλία! Και δη στην Πρέμιερ Λιγκ! Εκεί όπου η πάμπλουτη Νιουκάστλ, η οποία θέλει να κάνει το βήμα παραπάνω και να εδραιωθεί στις κορυφαίες δυνάμεις της Πρέμιερ Λιγκ, φέρεται να έχει στο στόχαστρό της τον Παπέ Σισέ του Ολυμπιακού! Η πάμπλουτη ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ φέρεται να έχει ξεχωρίσει τον 26χρονο Σενεγαλέζο και να επιθυμεί να τον πάρει στο Νησί.

Αξίζει να θυμηθούμε ότι ο Σισέ έχει… γενικά πέραση, στο Νησί. Και η Νιουκάστλ δεν τον… ανακάλυψε πρώτη. Δεν είναι η πρώτη αγγλική ομάδα που ακούγεται για τον Σισέ, καθώς στο παρελθόν και οι Μπράιτον, Γουότφορντ, Γουέστ Χαμ, Έβερτον είχαν τσεκάρει την περίπτωσή του.

Όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά τα βρετανικά ΜΜΕ εν γένει, οι «ανθρακωρύχοι» ενδιαφέρονται να κάνουν δικό τους, τον Σισέ! Και η σελίδα sportsmole.co.uk το πάνε και λίγο… παρακάτω. Τονίζουν ότι η Νιουκάστλ έχει μπει ήδη σε διαπραγματεύσεις με τον Ολυμπιακό, για να κάνει δικό της τον ποδοσφαιριστή. Προσθέτουν, δε, ότι ο Ολυμπιακός δεν θα έλεγε όχι σε μια πρόταση ύψους 12 εκατομμυρίων λιρών.

Θυμίζουμε ότι ο Σισέ έχει συμβόλαιο με τον Θρύλο, μέχρι το 2024 και πως αυτή τη στιγμή η χρηματιστηριακή αξία του, στο Transfermarkt είναι στα 8 εκ. ευρώ. Στον Ολυμπιακό αυτή τη στιγμή λογίζεται ως βασικός και μαζί με Σωκράτη και Μανωλά συνθέτει μια εξαιρετική τριάδα σέντερ μπακ, το επιπέδου. Μένει να φανεί αν υπάρχει βάση στα παραπάνω σενάρια, με τον Θρύλο φυσικά να υπολογίζει τον Σισέ και να μην έχει σκοπό να τον παραχωρήσει… κοψοχρονιά. Όπως και κανέναν παίκτη του, άλλωστε.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Σενάριο από το Ισραήλ για Τσέρι

Σενάριο από το Ισραήλ για Τσέρι

Ο ποδοσφαιριστής ξεχώρισε στα ματς του Θρύλου με τη Μακάμπι και στο Ισραήλ αναφέρουν ότι τον έχει βάλει στο στόχαστρο η ομάδα του Πειραιά.