Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σενάριο από το Ισραήλ για Τσέρι

Σενάριο από το Ισραήλ για Τσέρι
Δευτέρα, 1 Αυγούστου 2022 - 13:38

Νέο μεταγραφικό σενάριο, με τον Ολυμπιακό πρωταγωνιστή, έρχεται στο προσκήνιο. Αυτή τη φορά έχει να κάνει με ποδοσφαιριστή της Μακάμπι. Συγκεκριμένα τον Τιαρόν Τσερί. Ο ποδοσφαιριστής ξεχώρισε στα ματς του Θρύλου με τη Μακάμπι και στο Ισραήλ αναφέρουν ότι τον έχει βάλει στο στόχαστρο η ομάδα του Πειραιά. Συγκεκριμένα δημοσίευμα της ισραηλινής ιστοσελίδας Sport5.co.il.

Σύμφωνα με τους Ισραηλινούς, οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν κρούση στους πρωταθλητές Ισραήλ, αλλά και στον ατζέντη του, ο οποίος μάλιστα επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον από πλευράς Ολυμπιακού.

«Είναι κολακευτικό που ενδιαφέρεται ο Ολυμπιακός, δεν είναι η μόνη ομάδα στην Ευρώπη που ακολουθεί τον Τσέρι. Έχει συμβόλαιο με τη Μακάμπι Χάιφα μέχρι το τέλος της σεζόν και αυτή τη στιγμή. είναι επικεντρωμένος αποκλειστικά στην επιτυχία του συλλόγου», ανέφερε ο Αριέλ Μποζουργκί.

Ο ποδοσφαιριστής έχει συμβόλαιο με τη Μακάμπι μέχρι το 2023. Παίζει εκεί από το 2019. Έχει παίξει επίσης στις Τβέντε, Ντεν Χάαγκ, Γκρόνινγκεν, ΚΠΡ, Καϊσέρισπορ και όχι μόνο. Μάλιστα, Την περασμένη σεζόν έγραψε 51 συμμετοχές, 13 γκολ και 13 ασίστ με τη φανέλα της Μακάμπι.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης