Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το «θέλω» του Κάρλος Κορμπεράν για τον Ολυμπιακό ΤΟΥ

Το «θέλω» του Κάρλος Κορμπεράν για τον Ολυμπιακό ΤΟΥ
Τρίτη, 2 Αυγούστου 2022 - 11:11

Ο Κάρλος Κορμπεράν είναι εδώ. Έπιασε άμεσα δουλειά στο Ρέντη και μπροστά του έχει ένα δύσκολο ματς, να προετοιμάσει. Απέναντι στη Σλόβαν Μπρατισλάβας. Ένα ματς, το οποίο όπως αναλύσαμε νωρίτερα, δίνει στον Κορμπεράν τη δυνατότητα να παρουσιάσει έναν Ολυμπιακό με νέο «αέρα», στο γήπεδο. Και από τις πρώτες στιγμές του, στο Ρέντη, ο Ισπανός προπονητής εξέφρασε στους ποδοσφαιριστές του αυτά που θέλει να δει να κάνουν, επάνω στο χορτάρι. Να δει να παρουσιάζουν, στο γήπεδο, έχοντας πρώτα δουλέψει επάνω σε αυτά, στην προπόνηση. Στο Ρέντη. Και από εκεί αρχίζουν όλα.

Σας μεταφέραμε νωρίτερα, ότι ο Κάρλος Κορμπεράν μίλησε στους ποδοσφαιριστές του, με το «καλημέρα». Με την πρώτη του προπόνηση κιόλας, ο Ισπανός ήταν σαφής, ως προς αυτά τα οποία θέλει να δει. Τι θέλει; «Θέλω να έχουμε τη μπάλα. Να έχουμε εμείς τον έλεγχο. Να βάζουμε πίεση στον αντίπαλο. Είμαστε μια ομάδα νικητών και πρέπει να το δείχνουμε στο γήπεδο. Θέλω να είμαστε ο Ολυμπιακός», είπε χαρακτηριστικά στις πρώτες του ατάκες, ο Κάρλος Κορμπεράν. Ο Ισπανός προπονητής ήταν σαφής. Και πλέον είναι στο χέρι του, να αρχίσει να δουλεύει στην πράξη, όλα όσα θέλει στη σκέψη.

Το ποιοι ποδοσφαιριστές θα ακολουθήσουν το πλάνο του, θα φανεί. Θα το δείξουν οι ίδιοι. Σύντομα θα σας αναλύσουμε τις πρώτες δοκιμές του Κορμπεράν, στο Ρέντη. Θα σας αναλύσουμε τι δοκίμασε και τι σκέφτεται, για την ομάδα του. Στο χέρι των παικτών είναι να ανταποκριθούν και να κάνουν αυτό που τους ζητεί. Και να δείξουν ξανά ότι ο Ολυμπιακός είναι… ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ. Όπως το είπε ο Ισπανός προπονητής.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Η ευκαιρία του να αντιδράσει είναι εδώ!

Η ευκαιρία του να αντιδράσει είναι εδώ!

Ο Ολυμπιακός ευτυχεί να έχει μπροστά του ένα ματς γρήγορα. Απέναντι στη Σλόβαν έχει την ευκαιρία να ξορκίσει την κακή εικόνα με τη Μακάμπι και να βγάλει αντίδραση!