Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Απόψε το βράδυ η θέση μας είναι στον ΝΑΟ!

Απόψε το βράδυ η θέση μας είναι στον ΝΑΟ!
Πέμπτη, 4 Αυγούστου 2022 - 10:07

Η μεγάλη στιγμή έφτασε. Ακόμη μία. Ο Ολυμπιακός δεν θέλει απλώς να συνεχίσει να είναι στην Ευρώπη, αλλά να προχωρήσει και να διακριθεί. Και απόψε το βράδυ, απέναντι στη Σλόβαν Μπρατισλάβας, η ομάδα-ΘΡΥΛΟΣ του ελληνικού ποδοσφαίρου, θέλει να βάλει ξανά… φωτιά στην καρδιά μας! Ο Ολυμπιακός δεν είναι ποτέ μόνος του. Και ποτέ δεν θα είναι. Όχι όσο ο υπέροχος κόσμος του είναι εκεί, για να δείχνει σε όλους τι εστί Καραϊσκάκη. Και απόψε στις 22:00, απέναντι στη Σλόβαν, θα το δείξει ξανά!

Απόψε το βράδυ η θέση μας είναι στον ΝΑΟ! Εκεί όπου χτυπάει η καρδιά μας. Εκεί όπου το συναίσθημα είναι πιο έντονο από ποτέ. Εκεί όπου τα όνειρά μας γίνονται πράξη… Εκεί όπου έχουμε ζήσει τόσα και τόσα υπέροχα και εκεί όπου έχουμε να ζήσουμε ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Απόψε το βράδυ ο Θρύλος επιστρέφει στο γήπεδο Καραϊσκάκη, για να δώσει ακόμη έναν ευρωπαϊκό αγώνα. Ακόμη έναν ευρωπαϊκό προκριματικό, από τον οποίο θέλει να περάσει και να προχωρήσει. Και αυτό δεν θα το κάνει μόνος του. Θα το κάνει με τον κόσμο του, στο πλευρό του. Θα το κάνει με τους ΓΑΥΡΟΥΣ στην κερκίδα. Θα το κάνει με το Καραϊσκάκη ζωντανό και δυνατό, όπως πάντα…

Τα λέμε στο γήπεδο!

Διαβάστε επίσης