Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αυτό είναι το match programme για το αποψινό ματς (e-mag)

Αυτό είναι το match programme για το αποψινό ματς (e-mag)
Πέμπτη, 4 Αυγούστου 2022 - 14:52

Επιστροφή Θρύλου και του κόσμου του, στο γήπεδο Καραϊσκάκη. Απόψε το βράδυ, στις 22:00, ο Ολυμπιακός υποδέχεται στον Ναό τη Σλόβαν Μπρατισλάβας και ο λαός του Θρύλου επανέρχεται στη θέση του, στο Καραϊσκάκη. Πριν καν καθίσει εκεί, όμως, ο καθένας από εμάς έχει την ευκαιρία να… μπει στο κλίμα. Από νωρίς.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Αυτό είναι το match programme για το αποψινό ματς! Σας το φέρνουμε στο… πιάτο και μπορείτε να το «ξεφυλλίσετε» ηλεκτρονικά!

Μέσα σε αυτό μπορείτε να διαβάσετε 10 πράγματα για τον Κάρλος Κορμπεράν, όπως τα αναλύει ο Θρύλος, αλλά και ένα πολύ ωραίο αφιέρωμα στον δικό μας, Αβραάμ Παπαδόπουλο, τον νέο γενικό αρχηγό της ομάδας του Πειραιά, ο οποίος επί σειρά ετών τιμά τα ερυθρόλευκα…

Διαβάστε το match programme, εδώ:

Διαβάστε επίσης

Ο αγώνας με τη Σλόβαν ΖΩΝΤΑΝΑ στο gavros.gr!

Ο αγώνας με τη Σλόβαν ΖΩΝΤΑΝΑ στο gavros.gr!

Εδώ, εδώ, στο γήπεδο αυτό! Στο Καραϊσκάκη μας! Το αγαπημένο σας gavros.gr θα είναι στις «επάλξεις» από νωρίς! Και φυσικά ζωντανή περιγραφή του ματς (22:00)! Για την τρέλα μας…