Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μπήκε δυνατά στα φιλικά ο Ολυμπιακός Β’

Μπήκε δυνατά στα φιλικά ο Ολυμπιακός Β’
Παρασκευή, 5 Αυγούστου 2022 - 22:47

Δυναμικά μπήκε ο Ολυμπιακός Β’ στα φιλικά παιχνίδια που θα δώσει στο Καρπενήσι, μιας και νίκησε με 5-0 τον Αιολικό, δείχνοντας καλά στοιχεία.

Ο Αριέλ Ιμπαγάσα χρησιμοποίησε δύο ενδεκάδες στο ματς, μία σε κάθε ημίχρονο, με τους «ερυθρόλευκους» να φτάνουν στο 2-0 στα πρώτα 45’ με γκολ των Νταμπό και Συρμή (ασίστ των Συρμή και Κατσουλίδη αντίστοιχα), ενώ δοκάρι είχε ο Καράκουτης.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός Β’ σκόραρε άλλα τρία τέρματα. Ο Αλγκασίμ Μπα με δύο γκολ, το ένα με πέναλτι και το άλλο με κεφαλιά, και ο υπό δοκιμή Καρανάτσιος, διαμόρφωσαν το τελικό 5-0.
Το επόμενο φιλικό για την ομάδα του Αριέλ Ιμπαγάσα, είναι προγραμματισμένο για τη Δευτέρα 8 του μήνα, κόντρα στην Ομόνοια Αραδίππου.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Α. Ιμπαγάσα): Στουρνάρας, Κατσουλίδης, Κινκουέ, Κουτσίδης, Κεραμίδας, Μαυρουδής, Νταμπό, Συρμής, Αργυρίου, Καράκουτης, Αλίγιαγκιτς, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι Έξαρχος, Ντόι, Καλογερόπουλος, Νίκολιτς, Αποστολόπουλος, Λιάτσος, Μπα, Σαπουντζής, Καρανάτσιος, Ιμπαγάσα, Σέντρικ.

Διαβάστε επίσης