Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο (υγιής) Γκάρι μπορεί να δώσει πολλά

Ο (υγιής) Γκάρι μπορεί να δώσει πολλά
Σάββατο, 6 Αυγούστου 2022 - 00:01

Δεν χωράει αμφιβολία ότι ο Γκάρι Ροντρίγκες είναι ποιοτικός ποδοσφαιριστής. Εξτρέμ που αυτήν τη στιγμή έχει στοιχεία να κάνουν τη διαφορά, σε σύγκριση με τους άλλους ποδοσφαιριστές στο ερυθρόλευκο ρόστερ.

Ο υγιής Γκάρι μπορεί να δώσει πολλά. Λίγο μπήκε χθες και λίγο έλειψε να σκοράρει με το πλασέ που επιχείρησε δευτερόλεπτα μετά την αλλαγή του. Έχει ποιοτικά χαρακτηριστικά και σίγουρα αν δεν είχε αρκετά προβλήματα τραυματισμών, ενδεχομένως να είχε φανέλα βασικού.

Άλλωστε, ας μην ξεχνάμε, μυϊκό τραυματισμό εμφάνισε και φέτος και για αυτό έμεινε εκτός από τα παιχνίδια με τη Μακάμπι Χάιφα. Ο καλός και υγιής Ροντρίγκες μπορεί να ανεβάσει επίπεδο τον Ολυμπιακό. Όμως, εδώ υπάρχει ένα θέμα που πρέπει να δει και ο Ολυμπιακός και δεν είναι άλλος από τους πολλούς τραυματισμούς που βγάζει.

Το ίδιο συνέβαινε και πέρσι. Έμπαινε και έπαιζε, ξεχώριζε, αλλά μετά έμενε εκτός. Ειδικά αυτήν την περίοδο που η ομάδα δεν είναι όπως πρέπει, ο Ροντρίγκες έχει στοιχεία να τον κάνει πιο απειλητικό και επιθετικό τον Ολυμπιακό. Ναι, οκ, μόνος του δεν μπορεί να κάνει τα πάντα, αλλά όπως και να ‘χει είναι καλός παίκτης. Αλλά έχει και αρκετούς τραυματισμούς. Και αυτό είναι ένα θέμα που πρέπει να δει και ο Ολυμπιακός και να αποφασίσει τι θα κάνει...

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης