Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δυνατά στο προσκήνιο για τον Ολυμπιακό ο Ντε Λα Φουέντε

Δυνατά στο προσκήνιο για τον Ολυμπιακό ο Ντε Λα Φουέντε
Δευτέρα, 8 Αυγούστου 2022 - 10:34

Το όνομα του Κόνραντ Ντε Λα Φουέντε φέρεται να είναι αρκετά ψηλά στη λίστα του Ολυμπιακού. Το θέμα ανέκυψε μέσα στο Σαββατοκύριακο, με σενάρια από το εξωτερικό να εμπλέκουν το όνομα του Ολυμπιακού, με τον 21χρονο. Είναι δεδομένο ότι ο Ολυμπιακός αναζητά εξτρέμ με ταχύτητα, τεχνική και δυνατότητα να σκοράρει. Και ο Ντε Λα Φουέντε είναι ένα πολύ ταλαντούχο παιδί, για το οποίο στο εξωτερικό γράφουν ότι είναι ψηλά στη λίστα του Θρύλου. Όπως αναφέρεται, ο παίκτης πληροί τις προϋποθέσεις και έχει τα στοιχεία, τα οποία έχει στο μυαλό του ο Κάρλος Κορμπεράν, για τη θέση που θέλει να καλύψει.

Ο Ντε Λα Φουέντε είναι με το ίδιο γραφείο, το οποίο έπαιξε ρόλο στο να έρθουν στο λιμάνι οι Αλίγιαγκιτς και Άβιλα, επομένως υπάρχει δίαυλος επικοινωνίας. Αλλά αυτό δεν είναι το σημαντικό. Το σημαντικό είναι πως ο Τούντορ δεν έχει τον παίκτη στις βασικές επιλογές του, στη Μαρσέιγ, με αποτέλεσμα να ανοίγει ο δρόμος, για προσέγγιση και συζητήσεις, για μια πιθανή έλευσή του στο λιμάνι.

Παρόλα αυτά, ο Ολυμπιακός δεν παίζει μόνος του. Το όνομα της Μπάγερν, το οποίο επίσης ενεπλάκη με την υπόθεση, δεν υπάρχει, όπως έγινε στη συνέχεια γνωστό. Αλλά η Μπεσίκτας φέρεται να είναι πολύ θερμή, ως προς το να πάρει τον παίκτη, θέλοντας να βρει το νέο βασικό εξτρέμ της, στο πρόσωπό του. Ο Ολυμπιακός, εφόσον όντως έχει τον παίκτη τόσο ψηλά στη λίστα του, θα το παλέψει και θα προσπαθήσει να τον πείσει να έρθει στον Πειραιά.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

** Η φωτογραφία είναι από το προφίλ του ποδοσφαιριστή στο Instagram.

Διαβάστε επίσης