Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Ολυμπιακός Β’ πρέπει φέτος να δώσει περισσότερα

Ο Ολυμπιακός Β’ πρέπει φέτος να δώσει περισσότερα
Δευτέρα, 8 Αυγούστου 2022 - 11:48

Ο Θρύλος έχει δαπανήσει χρήματα για να «ντύσει» την ομάδα β’ του Συλλόγου. Έχει ποντάρει και ποντάρει πολλά, σε αυτό το πρότζεκτ, το οποίο αύριο-μεθαύριο ενδεχομένως θα μπορέσει να ‘ντύσει’ την πρώτη ομάδα, με ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θα μπορέσουν να προσφέρουν ουσιαστικά και να δώσουν στον Θρύλο αυτά που θέλει. Και φυσικά, μαζί με την επένδυση, στην έλευση νέων παικτών και ταλαντούχων, αυξάνονται και οι απαιτήσεις, σχετικά με το τι πρέπει να κάνει και να δώσει, τη νέα σεζόν, ο Ολυμπιακός Β’.

Είναι γεγονός ότι η πρώτη σεζόν ήταν αναγνωριστική, για τον Θρύλο, σε αυτό το επίπεδο, όπως και σε όλα τα επίπεδα. Η ομάδα του Ιμπαγάσα είχε τα πάνω και τα κάτω της, αλλά πλέον το σκηνικό αλλάζει. Στη β’ ομάδα του Συλλόγου υπάρχουν ποδοσφαιριστές, οι οποίοι πρέπει να δείξουν πράγματα και να μπορούν να σταθούν στο επίπεδο της πρώτης ομάδας, για να πάρουν εκεί την ευκαιρία τους. Για να μπορέσουν να κερδίσουν τον προβιβασμό.

Οι απαιτήσεις είναι αυξημένες από το πρότζεκτ Ολυμπιακός Β’ φέτος, στον Σύλλογο. Ο Αριέλ Ιμπαγάς και οι ποδοσφαιριστές του θα πρέπει να έχουν στο μυαλό τους ότι κάνουν σε κάθε ματς… πρωταθλητισμό. Όχι για να πάρουν πρωτάθλημα, αλλά γιατί το δικό τους πρωτάθλημα, ο δικός τους τίτλος, είναι μια ευκαιρία στην πρώτη ομάδα του μεγαλύτερου Συλλόγου της χώρας…

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης