Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Να ξεπεράσει και τα προβλήματά του

Να ξεπεράσει και τα προβλήματά του
Πέμπτη, 11 Αυγούστου 2022 - 00:36

Σημαντικές απουσίες αντιμετωπίζει ο Ολυμπιακός ενόψει του δεύτερου αγώνα με αντίπαλο την Σλόβαν Μπρατισλάβας (11/8, 21:30), αλλά καλείται να τα ξεπεράσει και αυτά.

Για καμία ομάδα δεν είναι εύκολο να παίζει με αρκετές απουσίες και η κατάσταση ζορίζει ακόμη περισσότερο όταν υπάρχει πίεση και ένα μεγάλο «πρέπει» για τον Ολυμπιακό. Το έχουμε ξαναγράψει, άλλωστε: Δεν υπάρχει κάτι άλλο από τη νίκη και την πρόκριση.

Ο Κάρλος Κορμπεράν δεν υπολογίζει τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο, τον Σίμε Βρσάλικο και τον Γκάρι Ροντρίγκες, την ώρα που στην Σλοβακία έχουν ταξιδέψει με την ομάδα και ο Κώστας Μανωλάς και ο Γιώργος Μασούρας.

Ο Μανωλάς είχε λείψει από το προηγούμενο παιχνίδι και έχει επιστρέψει στις προπονήσεις, χωρίς να είναι στο 100%. Και παραμένει αβέβαιο αν θα παίξει. Ο Μασούρας αισθάνθηκε ενοχλήσεις και μένει να δούμε κατά πόσο θα είναι σε θέση να προσφέρει.

Ο Ολυμπιακός, λοιπόν, έστω και αν στα πρώτα παιχνίδια της σεζόν δεν έδειξε καλό πρόσωπο, καλείται στην Μπρατισλάβα να παρουσιάσει βελτίωση και να πάρει την πρόκριση. Και να ξεπεράσει και τα δικά του τα προβλήματα.

Διαβάστε επίσης

Θρύλε, η πρόκριση είναι δική σου!

Θρύλε, η πρόκριση είναι δική σου!

Άλλο ένα ραντεβού με την ιστορία έχει ο Ολυμπιακός, στις 21:30, στη μεγάλη ρεβάνς με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας και με στόχο να πάει στα πλέι οφ του Europa League!