Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Θρύλε, η πρόκριση είναι δική σου!

Θρύλε, η πρόκριση είναι δική σου!
Πέμπτη, 11 Αυγούστου 2022 - 09:41

Ο Ολυμπιακός είναι φτιαγμένος για μεγάλα ματς! Για μεγάλες προκλήσεις. Για τα δύσκολα… Και είναι έτοιμος για την αποψινή μεγάλη του «μάχη», απέναντι στη Σλόβαν Μπρατισλάβας. Στις 21:30 το μεγάλο ραντεβού με τη Σλόβαν, στη ρεβάνς του 1-1 του γηπέδου Καραϊσκάκη. Με σαφή στόχο το να καταφέρει ο Ολυμπιακός να πάει στην επόμενη προκριματική φάση του Europa League, στα πλέι οφ της διοργάνωσης!

Με απουσίες, με δυσκολίες, με παίκτες-κλειδιά να είναι αμφίβολοι και να μην είναι δεδομένο ότι θα καταφέρουν να ενισχύσουν την προσπάθεια, η ομάδα του Κάρλος Κορμπεράν είναι μπροστά σε μια μεγάλη πρόκληση, την οποία καλείται να ξεπεράσει. Το εμπόδιο δεν είναι μικρό, αφού η Σλόβαν είναι μία καλή ομάδα και η οποία βρίσκεται σε καλύτερο «φεγγάρι», αγωνιστικά, από τον Θρύλο. Αλλά το εμπόδιο δεν είναι και μεγάλο. Το μέγεθος του Ολυμπιακού και η ποιότητά του, θα πρέπει να αρκούν, για να πάρει τη μεγάλη πρόκριση και να συνεχίσει στο Europa League.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Ο Ολυμπιακός απόψε έχει ραντεβού ξανά με την ιστορία του. Απέναντι σε «θεούς και δαίμονες» καλείται να δείξει από τι είναι φτιαγμένος και τι μπορεί να κάνει. Να αφήσει στην άκρη όλα τα προβλήματα που τον ταλαιπωρούν και να δώσει απαντήσεις. Να πάρει αυτή την πρόκριση, πάση θυσία!

Διαβάστε επίσης