Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού για απόψε, η πρώτη προσέγγιση!

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού για απόψε, η πρώτη προσέγγιση!
Πέμπτη, 11 Αυγούστου 2022 - 11:05

Το μεγάλο ματς με τη Σλόβαν (21:30) είναι εδώ! Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος για τη νέα μεγάλη πρόκληση της ευρωπαϊκής του πορείας, για φέτος. Και απέναντι στην ομάδα από τη Σλοβακία, θέλει να κάνει ένα καλό ματς, να σκοράρει, να νικήσει και, εντέλει, να πάρει αυτό που θέλει. Την πρόκριση, η οποία θα τον φέρει στα πλέι οφ του Europa League και θα του δώσει τη δυνατότητα να διεκδικήσει την είσοδο στη φάση των ομίλων.

Ο Κάρλος Κορμπεράν ολοκλήρωσε, με την προπόνηση της Τετάρτης, τις δοκιμές του. Ο Ισπανός τεχνικός έχει σχεδιάσει τον τρόπο με τον οποίο η ομάδα του θα μπει στο γήπεδο και θα παίξει, απέναντι στη Σλόβαν. Και πέραν των δοκιμών του σε διατάξεις, έκανε δοκιμές και σε πρόσωπα, αφού και αυτά θα παίξουν τον ρόλο τους

Οφείλουμε εδώ να θυμίσουμε ότι υπάρχουν ερωτηματικά. Δύο, για την ακρίβεια. Το ένα ακούει στο όνομα Κώστας Μανωλάς, το άλλο στο όνομα Γιώργος Μασούρας. Και οι δύο δεν είναι στο 100% και είναι πιθανό να μην τους δούμε από την αρχή στην ενδεκάδα. Αν και εκεί τους δοκίμασε ο Κορμπεράν.

Συγκεκριμένα, ο 39χρονος προπονητής του Ολυμπιακού δοκίμασε την εξής ενδεκάδα: Τον Βατσλίκ στο τέρμα. Τον Άβιλα δεξιά στην άμυνα, τον Όλεγκ Ρέμπατσιουκ αριστερά και τον Μανωλά, με τον Σισέ, στο κέντρο αυτής. Στον άξονα, έβαλε τον Κούντε με τον Εμβιλά και μπροστά τους τριάδα, με τον Μασούρα αριστερά, τον Ραντζέλοβιτς δεξιά και τον Ζινκερνάγκελ δεκάρι. Στην κορυφή της επίθεσης δοκίμασε τον Ελ Αραμπί.

Αυτή είναι η πρώτη προσέγγιση στην πιθανή ενδεκάδα του Ολυμπιακού, για το αποψινό ματς. Παρακάτω θα αναλύσουμε το εναλλακτικό σχέδιο του Ισπανού τεχνικού.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Το είπε, πρέπει και να το κάνει

Το είπε, πρέπει και να το κάνει

Ο Βατσλίκ έδωσε από χθες Τετάρτη, σύνθημα ετοιμότητας. Και ο Θρύλος απόψε θα χρειαστεί τον τερματοφύλακά του στον απόλυτο βαθμό ετοιμότητας.

Ρίσκο με μέτρο

Ρίσκο με μέτρο

Η ισοπαλία στο ματς δεν είναι καταδικαστική για τον Ολυμπιακό. Η νίκη όμως του δίνει αυτό που θέλει.