Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το είπε, πρέπει και να το κάνει

Το είπε, πρέπει και να το κάνει
Πέμπτη, 11 Αυγούστου 2022 - 11:19

Ο Τόμας Βατσλίκ εμφάνισε δύο διαφορετικές εικόνες, σε διάστημα ελάχιστων ημερών. Από το καταστροφικό (για όλη την ομάδα, είναι η αλήθεια) ματς με τη Μακάμπι Χάιφα, σε ένα πολύ καλύτερο, μία εβδομάδα μετά, απέναντι στη Σλόβαν, στο Καραϊσκάκη. Ο Ολυμπιακός απόψε έχει ανάγκη τον… δεύτερο Βατσλίκ. Αυτόν της Σλόβαν. Γιατί εκείνος της Μακάμπι δεν μπόρεσε να βοηθήσει την ομάδα του να σταθεί όρθια. Ο Βατσλίκ έδωσε από χθες Τετάρτη, σύνθημα ετοιμότητας. Και ο Θρύλος απόψε θα χρειαστεί τον τερματοφύλακά του στον απόλυτο βαθμό ετοιμότητας.

Ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού είναι πιθανό να πιεστεί αρκετά. Απέναντί του θα έχει μια ομάδα, η οποία θα βγει μπροστά, να ψάξει γκολ. Είναι πιθανό ο Βατσλίκ να χρειαστεί να είναι στο… 101% της απόδοσής του. Και εφόσον αυτό συμβεί, θα είναι πολύ σημαντικό για ΟΛΗ την ομάδα, η οποία έχοντας την ασφάλεια στο τέρμα και νιώθοντας καλυμμένη, θα πάρει θάρρος και μπροστά.

Απόψε όλοι οι παίκτες θα παίξουν σημαντικό ρόλο. Ο Βατσλίκ ίσως λίγο παραπάνω… Και θα πρέπει να είναι απολύτως έτοιμος, όπως δήλωσε για τον εαυτό του και για όλη την ομάδα, στη συνέντευξη Τύπου, μια ημέρα πριν το ματς. Το τέρμα απόψε θα είναι κριτήριο, για το πως θα πάει το παιχνίδι, απέναντι στη Σλόβαν. Και για το που θα «κάτσει» η πρόκριση.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Ρίσκο με μέτρο

Ρίσκο με μέτρο

Η ισοπαλία στο ματς δεν είναι καταδικαστική για τον Ολυμπιακό. Η νίκη όμως του δίνει αυτό που θέλει.