Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Διαψεύδει ο πρόεδρος της Λιλ το ενδιαφέρον για Καμαρά

Διαψεύδει ο πρόεδρος της Λιλ το ενδιαφέρον για Καμαρά
Πέμπτη, 11 Αυγούστου 2022 - 12:23

Τέλος στα σενάρια, τα οποία θέλουν την ομάδα του να έχει σε πρώτο πλάνο τον Μαντί Καμαρά, έβαλε ο πρόεδρος της Λιλ, με δηλώσεις του στη Γαλλία. Ο Ολιβιέ Λετάνγκ επισήμανε πως η ομάδα του δεν έχει ασχοληθεί με τον μέσο του Ολυμπιακού. Τα σενάρια κυκλοφόρησαν από χθες και στη συνέχεια αναπαράχθηκαν αρκετά, σε Γαλλία πρωτίστως και δευτερευόντως στην Ελλάδα. Και τώρα, έρχεται ο ίδιος ο Λετάνγκ, να τονίσει πως το θέμα Μαντί Καμαρά δεν έχει βάση για την ομάδα του.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, ο ποδοσφαιριστής προτάθηκε, αλλά δεν δείχνει να απασχολεί τη Λιλ. «Πληροφορήθηκα για την σχετική φημολογία. Είναι τελείως ανακριβής. Ο Καμαρά είναι όντως ένας ποδοσφαιριστής που μας προτάθηκε, αλλά ποτέ δεν απαντήσαμε, ποτέ δεν ασχοληθήκαμε. Είναι ένας καλός ποδοσφαιριστής που αγωνίζονταν στην Αζαξιό πριν πάει στον Ολυμπιακό, αλλά η αλήθεια είναι πως ούτε επαφή με την ομάδα του έχουμε κάνει, ούτε καμία πρόταση έχουμε καταθέσει και τη δεδομένη στιγμή δεν είναι ένας ποδοσφαιριστής που βρίσκεται στις επιλογές μας», τόνισε χαρακτηριστικά.

Μένει να φανεί αν αυτή η τοποθέτηση του Λετάνγκ είναι… στάχτη στα μάτια, ή αν όντως ο Καμαρά δεν απασχολεί τους «Λιλουά».

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης