Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η ομιλία-πρόκληση Μπαλτάκου και οι κίτρινες μπλούζες των διαιτητών

Η ομιλία-πρόκληση Μπαλτάκου και οι κίτρινες μπλούζες των διαιτητών
Παρασκευή, 12 Αυγούστου 2022 - 09:23

Χάθηκε η μπάλα στο σεμινάριο των διαιτητών της Super League που ξεκίνησε την Πέμπτη (11/8) στο Καστρί και ολοκληρώνεται σήμερα (12/8). Εγιναν πράγματα που δεν έχουν προηγούμενο καθώς:

1) Ο Μπαλτάκος καπέλωσε τον Μπένετ, μιλώντας στους ρέφερι σαν πρόεδρος της ΚΕΔ και όχι σαν πρόεδρος της ΕΠΟ. «Αν δεν αντισταθείτε θα έχει πρόβλημα η ΚΕΔ και θα τελειώσει η καριέρα σας», ανέφερε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της ομοσπονδίας στην ομιλία του στο σεμινάριο, προσθέτοντας ότι δεν πρόκειται να συγχωρέσει λάθη που δεν θεωρεί ανθρώπινα.

Κι όμως, ο πρόεδρος της ΚΕΔ Στέφεν Μπένετ τον άκουγε αμίλητος. Κατά τα άλλα η διαιτησία βρίσκεται υπό την επιτροπεία των FIFA, UEFA.

Επίσης, στην ίδια ομιλία του, ο Μπαλτάκος τόνισε ότι ο Μπένετ ήρθε με τη σύμφωνη γνώμη των υπερκείμενων ποδοσφαιρικών αρχών, κάτι που δεν επιβεβαιώνεται. Πάντως, δεν εξήγησε πως είναι δυνατόν ο Κλάτενμπεργκ να είναι αποτυχημένος και ο συνεργάτης ο Μπένετ πετυχημένος αν και ήταν υπεύθυνος των παρατηρητών και εργαζόταν από την Αγγλία! Θυμίζουμε ότι ο πρόεδρος της ΕΠΟ σε ερώτηση για την επιλογή του Μπένετ στην προεδρία της ΚΕΔ απάντησε: «Τι να κάνω όταν οι αντιδράσεις της ΑΕΚ ήταν τόσο σφοδρές».

Να θυμίσουμε ότι η Super League προχωρά την επαγγελματική διαιτησία με τον Κλάτενμπεργκ και ο Μπένετ, όπως και η ΕΠΟ δεν έχουν θέση σε αυτή.

2) ΕΠΟ το... μεγαλείο σου! Οι κίτρινες μπλούζες που επέλεξαν για τις εμφανίσεις τον ρέφερι προκάλεσαν συνειρμούς! Δεν έλειψαν και καυτές ερωτήσεις αν οι διαιτητές της Super League είναι παίκτες της ΑΕΚ από πελάτες του ξενοδοχείου τους διαιτητές, σύμφωνα πάντα με πληροφορίες και σύμφωνα πάντα με όσα διέρρευσαν.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Κέρδισε ηρεμία, έχει πολλά να κάνει

Κέρδισε ηρεμία, έχει πολλά να κάνει

Είναι μόνο η αρχή. Ο Ολυμπιακός έδειξε ότι όχι μόνο… δεν πεθαίνει, αλλά ότι μπορεί πάντα να κοιτάζει μπροστά. Χρειάζεται, ωστόσο, πολλή δουλειά…

Ένα παιδάκι ετών 37

Ένα παιδάκι ετών 37

Ο τρόπος με τον οποίο ο Ματιέ Βαλμπουενά πανηγύρισε το νικητήριο πέναλτι, είναι το ποδόσφαιρο που αγαπάμε.