Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ένα παιδάκι ετών 37

Ένα παιδάκι ετών 37
Παρασκευή, 12 Αυγούστου 2022 - 09:47

Τελευταίο πέναλτι. Το πιο κρίσιμο. Το πιο σημαντικό. Το νικητήριο, όπως αποδείχθηκε… Ο Ματιέ Βαλμπουενά το εκτέλεσε, το έβαλε και… όλη η ομάδα ξέσπασε σε πανηγυρισμούς. Αλλά ειδικά ο σκόρερ του νικητήριου πέναλτι, το πήγε σε… άλλο επίπεδο. Κόντρα σε όσους επιμένουν να τον θεωρούν… ξοφλημένο και να τον βγάζουν… αχρείαστο, πλέον, στην ομάδα, ο Ματιέ Βαλμπουενά απάντησε για άλλη μια φορά. Όχι επειδή έβαλε το πέναλτι και έδωσε τη νίκη στην ομάδα… Αυτά είναι… ψωμοτύρι για τον Ματιέ. Απάντησε με… πάθος και αγάπη για το ποδόσφαιρο.

Ο τρόπος με τον οποίο ο Ματιέ Βαλμπουενά πανηγύρισε το νικητήριο πέναλτι, είναι το ποδόσφαιρο που αγαπάμε. Και το ευχάριστο ήταν ότι… δεν ήταν μόνος. Όλη η ομάδα έτσι το πανηγύρισε. Σαν παιδάκια που χαίρονται αγνά το ποδόσφαιρο. Σαν… νεανίες που ζουν τις μαγικές στιγμές του ποδοσφαίρου για πρώτη φορά στη ζωή τους…

Αυτό είναι το ποδόσφαιρο που πρεσβεύει ο Ματιέ Βαλμπουενά. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο που θέλουμε να πρεσβεύουν όσοι φορούν τη φανέλα του Ολυμπιακού. Με αγνή αγάπη και πάθος. Με μαγεία… Με συναίσθημα. Ο Ολυμπιακός είναι συναίσθημα και ο Ματιέ Βαλμπουενά το ξέρει. Το ζει και το ξαναζεί και… δεν το χορταίνει.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Κέρδισε ηρεμία, έχει πολλά να κάνει

Κέρδισε ηρεμία, έχει πολλά να κάνει

Είναι μόνο η αρχή. Ο Ολυμπιακός έδειξε ότι όχι μόνο… δεν πεθαίνει, αλλά ότι μπορεί πάντα να κοιτάζει μπροστά. Χρειάζεται, ωστόσο, πολλή δουλειά…