Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σύμφωνα με κάτι βόθρους και τρύπες, θα πρέπει να ζητήσουμε και... συγνώμη που προκρίθηκε ο Ολυμπιακός!

Σύμφωνα με κάτι βόθρους και τρύπες, θα πρέπει να ζητήσουμε και... συγνώμη που προκρίθηκε ο Ολυμπιακός!
Παρασκευή, 12 Αυγούστου 2022 - 22:52

Έχουν μεγάλη πλάκα αυτοί! Κάτι ΒΟΘΡΟΙ και κάτι ΤΡΥΠΕΣ, δηλαδή κάποιοι μεγάλοι αντί-Ολυμπιακοί, στενοχωρήθηκαν με την πρόκριση του πρωταθλητή Ελλάδας επί της Σλόβαν Μπρατισλάβας.

Περίμεναν στη γωνία τη νέα... στραβή για να μοιράσουν χολή. Καλά, όχι ότι άλλαξε κάτι το αποτέλεσμα. Τα ίδια γράφουν και τώρα. Τέτοιο το μίσος τους που δεν τους νοιάζει αν ξεφτιλίζονται. Και να πούμε και κάτι άλλο; Ξεφτιλίζονται οι ξεφτίλες; Γι’ αυτό σας λέμε, γελάει όλη η πλάση μαζί τους.

Ο Ολυμπιακός δεν έκανε κάτι ιδιαίτερο. Δεν είναι καλά, αλλά προκρίθηκε εις βάρος της Σλόβαν Μπρατισλάβας. Πέρασε στα πλέι οφ του Europa League και εξασφάλισε συμμετοχή σε ευρωπαϊκό όμιλο. Την ώρα οι άλλοι οι πουθενάδες έμειναν όλοι εκτός.

Δεν πανηγυρίζουμε γιατί δεν κάναμε και κάτι τρομερό. Ήταν απλά το αυτονόητο. Και ας ήρθε με περιπετειώδη και αγχωτικό τρόπο. Και ας μην παίξαμε καλά. Προκριθήκαμε στην επόμενη φάση. Αυτό. Και συνεχίζουμε παρακάτω. Από αυτό, όμως, μέχρι το να μας... κάνουν να αισθανθούμε... άσχημα που πέρασε ο Ολυμπιακός στην επόμενη φάση, απέχει έτη φωτός. Τι λέτε ρε κατακαημένοι; Είστε με τα καλά σας; Καλά, δεν είστε, το ξέρουμε.

Σύμφωνα με κάτι βόθρους, σύμφωνα με κάτι τρύπες, όλοι τους αντί-Ολυμπιακοί, θα πρέπει να ζητήσουμε και... συγνώμη που προκρίθηκε ο Ολυμπιακός.

(ΚΑΙ) Από κάτι τέτοια καταλαβαίνεις τον πόνο τους. Πόνος είναι, ΔΕΝ θα περάσει!

Διαβάστε επίσης