Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Ολυμπιακός που δεν είναι καλά, παίζει στην Ευρώπη. Οι άλλοι που πάνε καλά, (θα) βλέπουν από το... Σαντιάγκο Καναπέου

Ο Ολυμπιακός που δεν είναι καλά, παίζει στην Ευρώπη. Οι άλλοι που πάνε καλά, (θα) βλέπουν από το... Σαντιάγκο Καναπέου
Παρασκευή, 12 Αυγούστου 2022 - 23:14

Όσα θέματα και να αντιμετωπίζει ο Ολυμπιακός, όσο και να μην είναι ακόμη αυτό που θέλει να βλέπει ο κόσμος του, συνεχίζει στην Ευρώπη. Και θα παίζει και τους επόμενους μήνες, μένει να φανεί από τα παιχνίδια με τον Απόλλωνα Λεμεσού σε ποια διοργάνωση θα συμμετάσχει. Με στόχο, πλέον, τους ομίλους του Europa League.

Ο Ολυμπιακός, λοιπόν, που δεν είναι καλά, παίζει στην Ευρώπη και θα αποτελέσει και φέτος τον μοναδικό εκπρόσωπο της Ελλάδας. Ξανά! Η ομάδα θέλει δουλειά για να μπει στο σωστό δρόμο, αλλά η ομάδα είναι εκεί. Και θα παίζει και φέτος Ευρώπη.

Την ίδια ώρα, άλλοι χαιρέτησαν νωρίς. Πολύ νωρίς. Άλλος αποκλείστηκε από τον Ιούλιο από το μεγαθήριο της Λέφσκι Σόφιας. Που η Λέφσκι Σόφιας αποκλείστηκε από ένα άλλο μεγαθήριο από τη Μάλτα. Άλλοι αποκλείστηκαν από τον Αύγουστο. Τζάμπα που πανηγύριζαν την επιστροφή μετά από χρόνια στην Ευρώπη. Θα μείνουν με αυτούς τους... πανηγυρισμούς. Και του χρόνου, παιδιά! Υπάρχουν και άλλοι που, ακόμη χειρότερα, δεν βγήκαν ΚΑΝ Ευρώπη, έχοντας μείνει εκτός από το πρωτάθλημα.

Τον Ολυμπιακό που δεν είναι καλά, έχουν πέσει να τον φάνε οι γνωστοί «αντικειμενικοί». Ναι, έχουμε τα θέματά μας, αλλά θα τα φτιάξουμε τα πράγματα. Προς αυτήν την κατεύθυνση δουλεύουν στην ομάδα.

Την ίδια ώρα, βλέπεις και τον τρόπο που παρουσιάζουν τα πράγματα στους άλλους και απλά γελάμε! Είναι όλα ιδανικά, όλα άψογα! Προφανώς και κάτι δεν πάει καλά, το βλέπετε κι εσείς, έτσι!

Συνεχίστε όπως είστε. Μας διασκεδάζετε...

Διαβάστε επίσης