Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Προετοιμασία μέσα στα επίσημα

Προετοιμασία μέσα στα επίσημα
Κυριακή, 14 Αυγούστου 2022 - 13:33

Ακούγεται αφελές. Αλλά δεν είναι. Το τι θα κάνει ο Ολυμπιακός απέναντι στον Απόλλωνα Λεμεσού, στα δύο ματς που έρχονται, θα κρίνει το ευρωπαϊκό του μέλλον. Αλλά όχι μόνο αυτό. Ο Ολυμπιακός θέλει τη νέα σεζόν να είναι καλύτερος από την περσινή. Και όχι απλώς να μπει στο Europa League, για να συμμετάσχει και να πει ότι… πήγε. Δεν έχει ανάγκη από τέτοια, ο Ολυμπιακός. Έχει χορτάσει την Ευρώπη. Έχει κάνει πράγματα σημαντικά, εκεί. Και θέλει, βεβαίως, να κάνει ακόμη πιο σημαντικά. Και τώρα, με τα ματς κόντρα στον Απόλλωνα Λεμεσού να πλησιάζουν, αλλά και την ομάδα να προσπαθεί να «δέσει» υπό τις οδηγίες του Κάρλος Κορμπεράν, ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε ιδιαιτέρως κομβικό σημείο…

Ο Ολυμπιακός είναι αναγκασμένος να αντιμετωπίζει τα ματς με τον Απόλλωνα και όλες αυτές τις ενδιάμεσες προπονήσεις, ως… δεύτερη προετοιμασία. Η πρώτη, υπό τις οδηγίες του Πέδρο Μαρτίνς, άφησε πληγές… Και ο Ολυμπιακός ακόμη μάχεται να τις γιατρέψει…

Αυτή τη φορά, το πράγμα πρέπει να γίνει σωστά. Ο Κάρλος Κορμπεράν είναι τυχερός, γιατί δεν χρειάζεται να χτίσει από το μηδέν. Έχει μια βάση. Μια ομάδα πρωταθλήτρια, με μέταλλο και καλούς παίκτες στο ρόστερ της, ήδη. Θα έρθουν και άλλοι. Και είναι στο χέρι του να κάνει τον Ολυμπιακό, όπως πρέπει.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Ώρα Χουάνγκ!

Ώρα Χουάνγκ!

Ο Νοτιοκορεάτης είναι έτοιμος για να αποκαλυφθεί στο κοινό του Θρύλου. Αναμένεται με αγωνία η παρουσία του στα ματς με τον Απόλλωνα Λεμεσού.