Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Νέος Σισέ στο Ρέντη

Νέος Σισέ στο Ρέντη
Δευτέρα, 15 Αυγούστου 2022 - 14:18

Ο Ολυμπιακός έχει πετύχει διάνα με περιπτώσεις Αφρικανών ποδοσφαιριστών, στις οποίες πόνταρε. Και από τις οποίες έχει δικαιωθεί σε μεγάλο βαθμό, για την πίστη και την εμπιστοσύνη που τους έδειξε. Σισέ, Μπα, Καμαρά (Αγκιμπού και Μαντί) έχουν αναπτύξει αρκετά το ταλέντο τους εδώ, στον Ολυμπιακό και κάποιοι εξ αυτών έχουν προσφέρει περισσότερα και άλλοι λιγότερα. Τώρα, φαίνεται πως σε αυτή τη λίστα προστίθεται ακόμη ένας. Και μάλιστα… Σισέ. Αδερφός του Παπ Σισέ, για την ακρίβεια, ο Μόμο Σισέ, αναμένεται να έρθει στην Ελλάδα, για να δοκιμαστεί από τον Ολυμπιακό.

Ο Μόμο Σισέ είναι 24 ετών, ύψους 2μ. (!!) και παίζει στόπερ και αμυντικό χαφ. Τα τελευταία χρόνια παίζει στη Γαλλία, σε χαμηλότερες κατηγορίες, ενώ στη Σενεγάλη έχει παίξει μέχρι την πρώτη κατηγορία. Ο αδερφός του «βράχου» δεν έρχεται έχοντας δεδομένη θέση στο ρόστερ. Θα μπει στη β’ ομάδα, θα δουλέψει εκεί και εφόσον η ομάδα κρίνει ότι μπορεί να βοηθήσει, θα ποντάρει επάνω του. Εφόσον αυτό δεν συμβεί, θα ακολουθήσει διαφορετικό δρόμο.

Πάντως, ο Ολυμπιακός έχει ακόμη έναν Αφρικανό στο ρόστερ της β’ ομάδα. Τον Σέντρικ Αλίμπε, ο οποίος δοκιμάζεται και δείχνει καλά στοιχεία. Φαίνεται ότι θα πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής, στη β’ ομάδα, παραμένοντας εδώ.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης