Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Και το ΓΣΠ θα είναι Πειραιάς

Και το ΓΣΠ θα είναι Πειραιάς
Δευτέρα, 15 Αυγούστου 2022 - 14:37

Οι ΓΑΥΡΟΙ έχουν αποδείξει ότι βρίσκονται παντού. Στην Ελλάδα, στο εξωτερικό, παντού. Και στην Κύπρο φυσικά. Και είναι η πιο πολυπληθής ομάδα οπαδών, είτε μιλάμε για την Ελλάδα, είτε για το εξωτερικό. Και ας μας λέει η παραμύθα τα… δικά της. Και στην Κύπρο ειδικά, το ‘ερυθρόλευκο’ στοιχείο είναι, πάντοτε και παραδοσιακά, πολύ έντονο.

Αποτέλεσμα αυτού είναι ενόψει του πρώτου αγώνα με τον Απόλλωνα Λεμεσού, στον Ολυμπιακό να περιμένουν πολλά. Να περιμένουν ιδιαίτερη αυξημένη παρουσία του κόσμου στην εξέδρα, στο ΓΣΠ. Κοινώς, περιμένουν τους ΓΑΥΡΟΥΣ να μετατρέψουν το γήπεδο σε… μικρό Καραϊσκάκη. Δεν θα είναι η πρώτη φορά κατά την οποία θα το κάνουν, άλλωστε. Ο Ολυμπιακός έχει πέραση στην Κύπρο και κάθε φορά που πηγαίνει εκεί, το ενδιαφέρον είναι τεράστιο.

Ο Ολυμπιακός αναμένει να έχει σημαντική στήριξη την Πέμπτη στην Κύπρο. Άλλωστε, παντού είναι Πειραιάς. Και αυτή η στήριξη αναμένεται να παίξει μεγάλο ρόλο, στην έκβαση την οποία μπορεί να έχει ο αγώνας, για τον Θρύλο. Ο 12ος παίκτης μπορεί και πρέπει να «μιλήσει» ξανά.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης