Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Καμία εμπλοκή του Ολυμπιακού στο θέμα Μπερνάρντ

Καμία εμπλοκή του Ολυμπιακού στο θέμα Μπερνάρντ
Τρίτη, 16 Αυγούστου 2022 - 10:16

Ένα tweet από την Αργεντινή ήρθε τα ξημερώματα της Τρίτης 16/8, να «ταράξει τα νερά» σχετικά με το θέμα Μπερνάρντ. Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός ενεπλάκη, μέσω ενός δημοφιλούς δημιοσγράφου στην Αργεντινή, με τα μεταγραφικά του Ολυμπιακού. Συγκεκριμένα, αναφερόταν ότι ο Θρύλος έχει μπει «σφήνα» στο θέμα Μπερνάρντ, κάνοντας μια προσπάθεια να κάνει δικό του τον ποδοσφαιριστή και να τον «αρπάξει», μέσα από τα χέρια του Παναθηναϊκού. Από τον Ολυμπιακό αμέσως θέλησαν να βάλουν τα πράγματα στη θέση τους. Έσπευσαν άμεσα, το πρωί της Τρίτης, να ξεκαθαρίσουν ότι δεν υπάρχει καμία εμπλοκή του Θρύλου, στην υπόθεση Μπερνάρντ.

Εδώ κα μια-δυο μέρες, ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστές φέρεται να βρίσκεται πολύ κοντά στον Παναθηναϊκό, έχοντας φτάσει σε προφορική συμφωνία. Το γεγονός ότι οι πληροφορίες ήρθαν μετά από εκείνες για προφορική συμφωνία του ποδοσφαιριστή με τον Παναθηναϊκό, δείχνει ότι το θέμα εξ αρχής… δεν έστεκε.

Όπως και να ‘χει, ο Ολυμπιακός ξεκαθάρισε, όχι επισήμως, αλλά μέσα από το ρεπορτάζ και μέσω πηγών, ότι ουδεμία εμπλοκή είχε ή έχει με τον ποδοσφαιριστής της Σαρίγια, ο οποίος όπως όλα δείχνουν, θα παίξει φέτος… αντίπαλος του Θρύλου.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Ο Γκονζάλες στην πρώτη γραμμή

Ο Γκονζάλες στην πρώτη γραμμή

Ο έμπειρος στόπερ, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τη Μαρσέιγ δείχνει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή των προτιμήσεων, για στόπερ, στον Ολυμπιακό.

Αντίστροφη μέτρηση

Αντίστροφη μέτρηση

Πλησιάζει η ώρα του πρώτου αγώνα με τον Απόλλωνα Λεμεσού και της πρόκρισης στους ομίλους του Europa League.