Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Γκονζάλες στην πρώτη γραμμή

Ο Γκονζάλες στην πρώτη γραμμή
Τρίτη, 16 Αυγούστου 2022 - 10:34

Ο Θρύλος δεδομένα ψάχνει έναν στόπερ, ο οποίος θα μπορέσει όχι απλώς να… συμπληρώσει τη γραμμή άμυνας και να μπαίνει… όποτε χρειαστεί. Αλλά έναν στόπερ εν δυνάμει βασικό. Και λέμε «εν δυνάμει», γιατί ο Θρύλος έχει μία εξαιρετική, πλήρη αμυντική ομάδα, ειδικά στο κέντρο αυτής. Μανωλάς, Σωκράτης, Σισέ, Μπα είναι όλοι τους εν δυνάμει βασικοί και αυτό αυξάνει τον ανταγωνισμό. Η ενδεχόμενη έλευση του Γκονζάλες θα δώσει ακόμη περισσότερα σε αυτό τον τομέα και παράλληλα, ο Ολυμπιακός θα βάλει στη «μηχανή» του έναν πρώτης τάξεως σέντερ μπακ, ο οποίος έχει και ένα εξαιρετικό προσόν.

Όπως και να ‘χει, το θέμα Χατζηδιάκου, το οποίο «κυκλοφορεί» από χθες βράδυ στην επικαιρότητα, δεν είναι πρώτη φορά, κατά την οποία το «ακούμε». Είχε βγει και επί Μαρτίνς και δεν έδειξε κάποια εξέλιξη, έκτοτε. Ήταν, μάλλον, περισσότερο σενάριο, παρά είχε ουσία…

Ο Ολυμπιακός για τα στόπερ δείχνει να έχει ξεχωρίσει και να κρατά στην πρώτη γραμμή του θέμα Άλβαρο Γκονζάλες. Το θέμα ενός πραγματικά έμπειρου και καλού σέντερ μπακ, τον οποίο ο Ολυμπιακός φέρεται να θέλει να αποκτήσει.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης