Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ενοχλήσεις ξανά ο Μασούρας, τσεκάρεται και… αναμονή

Ενοχλήσεις ξανά ο Μασούρας, τσεκάρεται και… αναμονή
Τρίτη, 16 Αυγούστου 2022 - 13:25

Ο Γιώργος Μασούρας είναι ένας ποδοσφαιριστής ο οποίος σταθερά, εδώ και 2-3 χρόνια παίζει ως βασικός στον Ολυμπιακό, γράφοντας διαρκώς… χιλιόμετρα. Τα οποία όπως είναι λογικό, επιβαρύνουν τον οργανισμό ενός παίκτη. Ο Μασούρας έπαιξε στην Μπρατισλάβα με ενοχλήσεις και είναι πιθανό, αν τα καταφέρει, να κάνει το ίδιο και στην Κύπρο… Ο Μασούρας έχει και πάλι ενοχλήσεις και μάλιστα έχασε την προπόνηση της Τρίτης, καθώς πήγε να τσεκαριστεί, με μαγνητική.

Ο Ολυμπιακός ποντάρει αρκετά στον Μασούρα και η αλήθεια είναι πως ενδεχόμενη απώλειά του Έλληνα άσου, θα… κοστίσει στον Θρύλο. Εντός της ημέρας αναμένουμε λεπτομέρειες και νεότερα, από το θέμα. Το οποίο θα διαμορφώσει αρκετά, το πως ο Ολυμπιακός θα παίξει στη Λευκωσία, στο ΓΣΠ, απέναντι στον Απόλλωνα Λεμεσού.

Ο Μασούρας παίζει εδώ και καιρό στα… κόκκινα και αυτό φάνηκε και στα ματς με την Μπρατισλάβα, στα οποία ο ποδοσφαιριστής του Θρύλου… τράβηξε κουπί, έχοντας ενοχλήσεις και πάλι να τον ταλαιπωρούν… Θα φανεί τι θα γίνει, σχετικά με τη συμμετοχή του, την Πέμπτη…

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης