Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Επική γκάφα στην ΑΕΚ! Ούτε το όνομα του... επενδυτή δεν πέτυχαν! (photo)

Επική γκάφα στην ΑΕΚ! Ούτε το όνομα του... επενδυτή δεν πέτυχαν! (photo)
Τρίτη, 16 Αυγούστου 2022 - 19:07

Είναι διαφορετικό να είσαι ΑΕΚ. Τους το λέμε, χρόνια τώρα, βέβαια, και... ενοχλούνται, παρεξηγούνται. Δεν πειράζει, όμως, δεν λέμε κάτι κακό, απλά την αλήθεια. Θα τους το γράψουμε ξανά, ειδικά μετά την επική γκάφα που έκαναν στην ίδια την ΠΑΕ ΑΕΚ!

Προσέξτε, στην ίδια την ΑΕΚ, έτσι! Τι έκαναν; Έγραψαν λάθος το όνομα του ίδιου του αφεντικού τους σε μαρμάρινη πλακέτα που έχει τοποθετηθεί στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ!! Το διανοείστε; Η ίδια η ΑΕΚ έκανε ΕΠΙΚΟ ΛΑΘΟΣ στην αναγραφή του ονόματος του Δημήτρη Μελισσανίδη. Εμείς, πάντως, τόσα χρόνια, όταν το γράφουμε, σωστά το γράφουμε.

Ποια ήταν η επική γκάφα; Στη μαρμάρινη πλακέτα έγραψαν «Δημήτρης Μελλισανίδης» αντί για «Δημήτρης Μελισσανίδης». Αν δεν σας κάνει κάποια διαφορά με μία πρώτη και γρήγορη ανάγνωση, ξαναδείτε το. Έγραψαν το επώνυμο του ιδιοκτήτη της ίδιας της ομάδας τους με δύο «λάμδα» αντί για δύο «σίγμα»!!

Μιλάμε για ΕΠΟΣ! Το απόλυτο ΕΠΟΣ! Γκάφα επικών διαστάσεων! Είναι η φάση όταν έχεις να κάνεις μία δουλειά και την κάνεις λάθος! Και καταλαβαίνετε ότι όταν διαπιστώθηκε το επικό λάθος, θα είχαμε και τις ανάλογες αντιδράσεις από τον ίδιο τον «επενδυτή». Μάλιστα, η πιάτσα αναφέρει ότι ο Τσατάλης τελειώνει από το γραφείο Τύπου της ΠΑΕ ΑΕΚ, μόλις μερικές εβδομάδες μετά την πρόσληψή του. Σε αυτόν λέγεται ότι χρεώνεται το παροιμιώδες λάθος στο γήπεδο της ΑΕΚ.

Αν το ξανασκεφτείτε, πάντως, είναι τουλάχιστον αστείο. Να αποθεώνεις τόσα χρόνια έναν άνθρωπο, γράφοντας ένα σωρό πράγματα (που μας διασκέδαζαν, για να τα λέμε όλα), και να μην ξέρεις να τον γράψεις σωστά σε πλακέτα που προορίζεται για το νέο γήπεδο; Και καλά, όμως, από πόσα χέρια και μάτια πέρασε στην ίδια την ΠΑΕ ΑΕΚ αυτό το επικό λάθος; Ένας, δεν μπόρεσε να το δει; Ένας! Όπως και να ‘χει, είναι διαφορετικό να είσαι ΑΕΚ!

Τα φιλιά μας και καλό καλοκαίρι!

Διαβάστε επίσης