Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Θα το παλέψει ο Μασούρας!

Θα το παλέψει ο Μασούρας!
Τετάρτη, 17 Αυγούστου 2022 - 00:58

Συναγερμό σήμανε στον Ολυμπιακό η είδηση ότι ο Γιώργος Μασούρας αισθάνθηκε νέες ενοχλήσεις και δεν έβγαλε την προπόνηση της Τρίτης (16/8). Το ευχάριστο είναι ότι τα αποτελέσματα της μαγνητικής που έβγαλε, δεν έδειξαν κάτι.

Δεν έχει κάτι ανησυχητικό που να τον θέσει εκτός «μάχης» με τον Απόλλωνα Λεμεσού. Όμως, όπως και να ‘χει, ότι δύο μέρες πριν τον αγώνα, έμεινε εκτός προπόνησης, σηκώνει λίγη κουβέντα σχετικά με το κατά πόσο θα είναι έτοιμος. Αν δεν λέγαμε για τον Μασούρα αλλά για κάποιον άλλον, ίσως οι πιθανότητες να μην ήταν με το μέρος του. Όμως, ο διεθνής Έλληνας εξτρέμ θα το παλέψει πολύ ώστε και να πάει στην Κύπρο αλλά και να παίξει ώστε να βοηθήσει τον Ολυμπιακό.

Για να λείψει από (τον) αγώνα θα πρέπει να συμβούν πολλά, δηλαδή να μην μπορεί να... πατήσει το πόδι του, για παράδειγμα. Έχει τέτοια δύναμη ψυχής που θα τα δώσει όλα και πάλι για να παίξει. Όπως το έκανε και απέναντι στην Σλόβαν Μπρατισλάβας, όταν έπαιξε με ένεση και έβγαλε 120 λεπτά αγώνα και εκτέλεσε και πέναλτι. Και ήταν καλός, έχοντας 2 ασίστ στο ενεργητικό του και δοκάρι.

Θέλει πολύ να παίξει και στην Κύπρο και θα το παλέψει με όλες τις δυνάμεις του, ψυχικές και σωματικές. Αν καταφέρει να προπονηθεί το πρωί της Τετάρτης (17/8), τότε θα αυξηθούν οι πιθανότητες να τον δούμε να παίζει.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Δύο χρόνια χωρίς τον Σάββα Θεοδωρίδη

Δύο χρόνια χωρίς τον Σάββα Θεοδωρίδη

Ο εμβληματικός παράγοντας του Ολυμπιακού άφησε την οικογένεια του Ολυμπιακού φτωχότερη, πριν από δύο χρόνια… Τα μηνύματα του Ολυμπιακού και του Βαγγέλη Μαρινάκη…