Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Όσοι αγωνιστούν, να νιώθουν! Να τα δώσουν όλα!

Όσοι αγωνιστούν, να νιώθουν! Να τα δώσουν όλα!
Τρίτη, 16 Αυγούστου 2022 - 23:41

Πάει η Σλόβαν Μπρατισλάβας, ξεχάστηκε ήδη. Και αυτή και η πρόκριση. Τώρα, η σειρά του Απόλλωνα Λεμεσού. Ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται την Πέμπτη (18/8, 20:00) στη Λευκωσία απέναντι στον πρωταθλητή Κύπρου και ο στόχος του είναι ξεκάθαρος.

Είναι ο πρώτος αγώνας για τα πλέι οφ του Europa League και ο Θρύλος θέλει να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση στους ομίλους της διοργάνωσης. Και για να το κάνει αυτό, θα πρέπει να παρουσιαστεί βελτιωμένος, συγκεντρωμένος και να κάνει όσα έχει σχεδιάσει και όσα σχεδιάζει ο Κάρλος Κορμπεράν.

Γενικότερα, είναι μία περίεργη στιγμή για τον Ολυμπιακό που καλείται να ξεπεράσει και τα δικά του θέματα (ετοιμότητας και τραυματισμών) πέρα από το εμπόδιο του αξιόλογου Απόλλωνα Λεμεσού. Και υπάρχει η αίσθηση ότι για να τα καταφέρει, θα χρειαστεί να είναι αρκετά καλύτερος απ’ ό,τι απέναντι στην πρωταθλήτρια Σλοβακίας.

Θα χρειαστεί, όσοι παίξουν και τα δύο βράδια (ο δεύτερος αγώνας στις 25/8, 22:00, στον Πειραιά), να είναι έτοιμοι. Να νιώθουν. Να τα δώσουν όλα. Και να δείξουν ότι είναι καλύτερη ομάδα ο Ολυμπιακός. Αρχής γενομένης από το ματς στη Λευκωσία. Θρύλε, γερά!

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης