Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στροφή στο πρωτάθλημα!

Στροφή στο πρωτάθλημα!
Παρασκευή, 19 Αυγούστου 2022 - 12:16

Ο Ολυμπιακός είναι αναγκασμένος να αφήσει προσωρινά στην άκρη την Ευρώπη. Όσο και αν όλοι εμείς θέλουμε να ζήσουμε, την προσεχή Πέμπτη, την πρόκριση επί του Απόλλωνα Λεμεσού, στη φάση των ομίλων του Europa League, υπάρχει πρώτα άλλη υποχρέωση, η οποία μπαίνει μπροστά. Και προέχει. Και χρονικά, αλλά και σε σημασία.

Αρχίζει η Σούπερ Λιγκ και ο Ολυμπιακός δεν έχει χρόνο να… κωλυσιεργήσει. Οφείλει να επιστρέψει στις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα, με το πρώτο ματς της σεζόν, νικώντας και κάνοντας αυτό που πρέπει. Το πρώτο βήμα για το 48ο. Απέναντι σε μια ομάδα, η οποία παραδοσιακά βάζει δυσκολίες στον Ολυμπιακό, ο Κάρλος Κορμπεράν καλείται άμεσα να ανασυντάξει τη δική του ομάδα και να την προετοιμάσει όπως πρέπει, για να καταφέρει να πάρει την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα.

Η ομάδα επέστρεψε τα ξημερώματα της Παρασκευής στην Ελλάδα, από την Κύπρο. Μπαίνει άμεσα σε ρυθμό προετοιμασίας για το παιχνίδι της Κυριακής με τον ΠΑΣ, στο Καραϊσκάκη και σήμερα Παρασκευή θα κάνουν χαλάρωμα εκείνοι που έπαιξαν στην Κύπρο. Οι υπόλοιποι κανονικά. Θα τσεκαριστεί ξανά ο Χουάνγκ, ο οποίος πάντως έδειξε ότι δεν έχει κάτι σοβαρό. Το Σάββατο ο Ολυμπιακός θα γυμναστεί κανονικά και στη συνέχεια θα ανακοινωθεί και η πρώτη αποστολή πρωταθλήματος, για τη νέα σεζόν.

Το ενδιαφέρον μετατοπίζεται τώρα στο πρωτάθλημα. Αυτός είναι ο επόμενος στόχος. Η Ευρώπη θα περιμένει λιγάκι…

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης