Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αποθέωση Χουάνγκ στη Νότια Κορέα!

Αποθέωση Χουάνγκ στη Νότια Κορέα!
Παρασκευή, 19 Αυγούστου 2022 - 19:05

Ονειρικό ντεμπούτο με τον Ολυμπιακό πραγματοποίησε ο Ίνμπομ Χουάνγκ, αφού ήταν αυτός που ξεχώρισε στην ισοπαλία (1-1) με τον Απόλλωνα Λεμεσού στην Κύπρο, για τα πλέι οφ του Europa League. Με την πρώτη εμφάνιση του 26χρονου μέσου με τον Θρύλο να προκαλεί αίσθηση στην Νότια Κορέα!

Ιστοσελίδες στην Νότια Κορέα στάζουν… μέλι για τον διεθνή χαφ και αναφέρονται στο πρώτο του ματς με την ερυθρόλευκη φανέλα. Η «mbn.co.kr», μάλιστα, χαρακτήρισε την ομάδα του Πειραιά «αριστοκρατική».

Μεταξύ άλλων, το εν λόγω Μέσο ανέφερε: «Το επιτυχημένο ντεμπούτο του Χουάνγκ! Ντεμπούτο με γκολ εκτός έδρας στην αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Λεμεσού. Ο μέσος της Εθνικής Νότιας Κορέας, που εντάχθηκε στον Ολυμπιακό, μια αριστοκρατική ελληνική ποδοσφαιρική ομάδα, σημείωσε ένα εντυπωσιακό τέρμα στο ντεμπούτο του και έκανε εξαιρετική εμφάνιση.

Ξεκίνησε ως επιθετικός μέσος και έπαιξε για 66 λεπτά, εντυπωσιάζοντας τον προπονητή της ομάδας, Κάρλος Κορμπεράν, ο οποίος δήλωσε: Η παρουσία του Χουάνγκ ήταν μια μεγάλη δύναμη για την ομάδα!

Ο Χουάνγκ φόρεσε τη στολή του Ολυμπιακού στις 29 του περασμένου μήνα, ήταν προγραμματισμένο να κάνει το ντεμπούτο του στον τρίτο προκριματικό γύρο με την Σλόβαν Μπρατισλάβας, αλλά δεν ήταν στη λίστα, λόγω καθυστέρησης της Ρωσικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου σε κάποια έγγραφα. Πραγματικά, ένα επιτυχημένο ντεμπούτο».

Οι αναφορές, πάντως, στα Μέσα της Νότιας Κορέας είναι πάρα πολλές, για τον διεθνή άσο των Πειραιωτών. Εκεί, βέβαια, τα Μέσα ενημέρωσης δεν… έπεσαν και από τα σύννεφα, καθώς γνωρίζουν πολύ καλά την ποιότητα και το ταλέντο του νέο μεσοεπιθετικού του Ολυμπιακού.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης