Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μαθημένος στα «πρέπει»!

Μαθημένος στα «πρέπει»!
Σάββατο, 20 Αυγούστου 2022 - 10:53

Άλλες ομάδες, το «πρέπει», τις «πνίγει». Τις αγχώνει. Τις βγάζει έξω από τα νερά τους και δεν ξέρουν πώς να το διαχειριστούν. Έτσι είναι τα πράγματα όταν δεν είσαι μαθημένος στον πρωταθλητισμό. Τον Ολυμπιακό, όμως, δεν τον αγχώνει σε καμία περίπτωση.

Μαθημένος στα «πρέπει». Χρόνια τώρα. Πολλά. Είναι στο DNA του Θρύλου. Να παίζει και να κερδίζει. Και συνήθως τα καταφέρνει. Ναι, στον αθλητισμό υπάρχει και η ήττα, υπάρχουν και οι στραβές, και τα άσχημα βράδια, αυτονόητο είναι, έτσι. Αλλά πάντοτε έχει μάθει να σηκώνει κεφάλι. Βασικά, έχει μάθει, από το έτος ίδρυσής του, να μην σκύβει ποτέ το κεφάλι.

Ο Ολυμπιακός, λοιπόν, ρίχνεται το βράδυ της Κυριακής στη «μάχη» για το νέο πρωτάθλημα. Έχοντας φτάσει ήδη τα 47, στοχεύει στο 48ο. Και θέλει να κάνει εκκίνηση με το δεξί στο παιχνίδι με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννινα (21/8, 22:00). Εδώ υπάρχει το «πρέπει» που λέγαμε. Μαθημένος στα πρέπει ο Ολυμπιακός.

Δεν τον αγχώνει ότι «πρέπει» να μπει με το δεξί στο νέο πρωτάθλημα. Ούτε ότι «πρέπει» να αποκλείσει τον Απόλλωνα Λεμεσού. Πάμε, Θρύλε!

Διαβάστε επίσης

Και τώρα, πρωτάθλημα

Και τώρα, πρωτάθλημα

Για λίγο στην άκρη ο Απόλλων Λεμεσού, υπάρχει η πρεμιέρα για το 48ο με αντίπαλο τον ΠΑΣ (21/8, 22:00)...