Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η «Equipe» για Σο και Ολυμπιακό!

Η «Equipe» για Σο και Ολυμπιακό!
Σάββατο, 20 Αυγούστου 2022 - 19:18

Τα τελευταία 24ωρα, το όνομα του Σαϊντού Σο «παίζει» για τα μεταγραφικά του Ολυμπιακού. Μάλιστα, η «Equipe» τονίζει, ότι αναμένονται εξελίξεις για τον νεαρό κεντρικό αμυντικό της Σεντ Ετιέν, καθώς και για τον Θρύλο.

Ο 20χρονος διεθνής με την Εθνική Γουινέας φέρεται να εξετάζεται σοβαρά από την ομάδα του Πειραιά. Σύμφωνα με την έγκυρη γαλλική εφημερίδα, η μεταγραφή του Σο στους Πειραιώτες μπορεί να κλείσει στα 3 εκατομμύρια ευρώ, συν μπόνους (ή ποσοστό μεταπώλησης).

Να σημειωθεί, ότι την περσινή σεζόν με την Σεντ Ετιέν, ο φερόμενος μεταγραφικός στόχος των «ερυθρόλευκων» μέτρησε 14 συμμετοχές, με δύο γκολ και μία ασίστ.

Ο Ολυμπιακός, λοιπόν, μπορεί να έχει στραμμένη την προσοχή του στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννινα, την Κυριακή (21/8) στο «Γ. Καραϊσκάκης», όμως παράλληλα, βρίσκεται στο μεταγραφικό παζάρι, αναζητώντας ποδοσφαιριστές για την καλύτερη δυνατή ενίσχυση του.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

«Μονόδρομος» η νίκη!

«Μονόδρομος» η νίκη!

Αντίστροφη μέτρηση για την πρώτη «μάχη» του Ολυμπιακού, στο δρόμο για το 48ο πρωτάθλημα.