Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Μονόδρομος» η νίκη!

«Μονόδρομος» η νίκη!
Σάββατο, 20 Αυγούστου 2022 - 19:47

Στη «μάχη» του πρωταθλήματος της Super League ρίχνεται την Κυριακή (21/8) ο Ολυμπιακός, ο οποίος υποδέχεται στις 22:00 τον ΠΑΣ Γιάννινα στο «Γ. Καραϊσκάκης», για την 1η αγωνιστική. Με τους «ερυθρόλευκους» να θέλουν τη νίκη κόντρα στους Ηπειρώτες, για να μπουν με το «δεξί» στο δρόμο για το 48ο πρωτάθλημα!

Ο Θρύλος έχει αφήσει στην… άκρη την Ευρώπη και τα πλέι οφ του Europa League κόντρα στον Απόλλωνα Λεμεσού και έχει ρίξει όλη του την προσοχή στην πρεμιέρα της Super League.

Όπως κάθε χρόνο, οι Πειραιώτες είναι το φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου του πρωταθλητή, ωστόσο οφείλουν να το δείξουν με το… καλησπέρα, πανηγυρίζοντας το πρώτο τρίποντο κόντρα στην ομάδα των Ιωαννίνων.

Η ομάδα του Κάρλος Κορμπεράν θέλει τη νίκη επί του ΠΑΣ, τόσο για βαθμολογικούς λόγους για το πρωτάθλημα, όσο και για ψυχολογία. Ο Ολυμπιακός χρειάζεται ένα θετικό αποτέλεσμα αυτή την περίοδο, για να τονώσει την αυτοπεποίθηση του, μερικές ημέρες πριν από τη ρεβάνς με τον Απόλλωνα Λεμεσού στο «Γ. Καραϊσκάκης» (25/8, 22:00), για τα πλέι οφ του Europa League.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης