Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έχει πολλά να διορθώσει ακόμη

Έχει πολλά να διορθώσει ακόμη
Δευτέρα, 22 Αυγούστου 2022 - 09:59

Ο Ολυμπιακός μπήκε «με το δεξί» όπως λέμε, στη φετινή Σούπερ Λιγκ. Απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα έκανε απλώς το αυτονόητο. Νίκησε, με ένα καθαρό 2-0, το οποίο δεν αφήνει περιθώρια αμφισβήτησης. Είναι αυτό το… ελάχιστο, το οποίο ο Ολυμπιακός πρέπει να κάνει, όταν τίθεται απέναντι σε οποιαδήποτε ομάδα από την Ελλάδα. Το να νικά και καθαρά. Δεν λέμε ότι θα το πετυχαίνει πάντα, αλλά με αυτή την αξίωση μπαίνει στο γήπεδο. Ότι στο τέλος θα είναι εκείνος, ο οποίος θα πανηγυρίσει.

Ωστόσο, η νίκη δεν είναι αρκετή για να «κρύψει» τις αδυναμίες της ομάδας του Κάρλος Κορμπεράν. Και αυτό είναι και το σωστό. Στον Ολυμπιακό δεν πρέπει ποτέ να… κρύβουν τα προβλήματα κάτω από το χαλάκι. Πρέπει πάντα να τα κοιτούν κατάματα και να τα διορθώνουν, με σωστές κινήσεις, οι οποίες πάντοτε θα βελτιώνουν την ποιότητα της ομάδας. Και η ομάδα έδειξε και χθες ότι έχει θέματα. Έχει πολλά να διορθώσει ακόμη. Και το γνωρίζει πρώτος ο Κάρλος Κορμπεράν. Η ομάδα χρειάζεται περισσότερη δουλειά και ποιοτικές μεταγραφές. Και σε αυτή την κατεύθυνση κινείται ήδη.

Ο Ολυμπιακός σε ελάχιστο καιρό από τώρα, ελπίζουμε ότι θα είναι μια σαφώς βελτιωμένη έκδοση αυτού που τώρα βλέπουμε. Μια ομάδα η οποία θα βγάζει και αυτοματισμούς, αλλά και θα έχει και την ποιοτική τόνωση, σε ατομικό επίπεδο, με παίκτες ακόμη πιο ποιοτικούς από τους υπάρχοντες, σε θέσει όπου χρειάζεται. Ο Ολυμπιακός είναι ήδη μπροστά από τους αντιπάλους του, αλλά αυτό δεν φτάνει. Είναι, άλλωστε, σε διαρκή… διαγωνισμό με τον εαυτό του. Αυτόν πρέπει να κοιτάζει να ξεπερνάει. Τους άλλους τους έχει αφήσει πίσω, προ πολλού.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης