Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αυτό είναι το μήνυμα που θέλησε να περάσει από νωρίς ο Κορμπεράν!

Αυτό είναι το μήνυμα που θέλησε να περάσει από νωρίς ο Κορμπεράν!
Δευτέρα, 22 Αυγούστου 2022 - 10:29

Ο Ολυμπιακός μπήκε στο γήπεδο Καραϊσκάκη, να αντιμετωπίσει τον ΠΑΣ Γιάννινα, έχοντας μπροστά του και μία δυνατή ευρωπαϊκή υποχρέωση, την οποία πρέπει να φέρει σε πέρας. Ο Ολυμπιακός χρειαζόταν, στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα να επιδείξει δύο στοιχεία: Νίκη με πειστική απόδοση και ροτέισον, ενόψει Απόλλωνα Λεμεσού. Αν και δεν ήταν εντυπωσιακός ο Ολυμπιακός στο παιχνίδι του, κατάφερε να πάρει τη νίκη απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα, παίζοντας τόσο, όσο και φτάνοντας στο πρώτο τρίποντο της χρονιάς, δείχνοντας ότι έχει ακόμη το «μέταλλο» του νικητή, ακόμη και όταν δεν… πετάει.

Αλλού είναι η ουσία, όμως… Ο Κάρλος Κορμπεράν έστειλε το βράδυ της Κυριακής ένα μήνυμα. Ένα μήνυμα το οποίο ΕΠΡΕΠΕ να στείλει τώρα. Νωρίς στη σεζόν. Και οι παίκτες πρέπει να το έλαβαν. Ήταν σαφές. Ξεκάθαρο. Και δίχως περιθώρια αμφισβήτησης. Ποιο ήταν αυτό το μήνυμα; «Δεν περισσεύει κανείς!». Κανείς. Πρέπει ΟΛΟΙ όσοι είναι στο ρόστερ της ομάδας, να είναι πάντα έτοιμοι. Να είναι παρόντες! Να είναι στις επάλξεις, με πανοπλία και έτοιμοι να μπουν στη ‘μάχη’.

Βατσλίκ. Σισέ. Ραντζέλοβιτς. Μόνο αυτοί οι τρεις ποδοσφαιριστές ήταν οι ίδιοι, σε σχέση με την αμέσως προηγούμενη ενδεκάδα. Κατά τα άλλα; Κούτρης. Ανδρούτσος. Μανωλάς. Μπουχαλάκης. Αγκιμπού. Ματιέ. Χασάν. Για προφανείς λόγους δεν συμπεριλαμβάνουμε τον Ντε Λα Φουέντ. Άλλη περίπτωση. Θα τη δούμε ξεχωριστά.

Η ενδεκάδα του Κορμπεράν με τον ΠΑΣ Γιάννινα είναι ένα μήνυμα προς όλους τους ποδοσφαιριστές του. «Να είστε πάντοτε έτοιμοι». Στη ‘μάχη’ των τίλων, στην κούρσα της Ελλάδας και της Ευρώπης, σε μια ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό, δεν περισσεύει κανείς. Και πρέπει όλοι να είναι πάντα στο 101%.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης