Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Βαλμπουενά τo έκανε ξανά σχεδόν δύο χρόνια μετά! (video)

Ο Βαλμπουενά τo έκανε ξανά σχεδόν δύο χρόνια μετά! (video)
Τρίτη, 23 Αυγούστου 2022 - 18:53

Ο Ματιέ Βαλμπουενά ήταν ο κορυφαίος του Ολυμπιακού στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Super League στο «Γ. Καραϊσκάκης», με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Γάλλος «μαέστρος», πέρα από το γκολ που σημείωσε (1-0), τα έκανε… όλα και οδήγησε τον Θρύλο σε ένα νικηφόρο ξεκίνημα, στη «μάχη» για το 48ο πρωτάθλημα της ιστορίας του.

Απέναντι στους Ηπειρώτες, ο Βαλμπουενά «έβγαλε» όλο το 90λεπτο! Κάτι που είχαμε καιρό να δούμε από τον Γάλλο, ο οποίος έμπαινε συνήθως στο γήπεδο σαν αλλαγή ή όσες φορές ξεκινούσε βασικός, περνούσε στον πάγκο στη συνέχεια. Είναι χαρακτηριστικό, πως η τελευταία φορά που ο Ματιέ έβγαλε ολόκληρο 90λεπτο στην Super League, ήταν στις 4/10 του 2020!

Και τότε, μάλιστα, ο Βαλμπουενά έπαιξε ολόκληρο το ματς με αντίπαλο τον ΠΑΣ, στο εκτός έδρας 1-1. Μιλάμε, για ένα διάστημα που φτάνει περίπου τα δύο χρόνια για τον Βαλμπουενά, ο οποίος έδειξε να μην… καταλαβαίνει από κούραση!

Να σημειωθεί, ότι ο 38χρονος άσος έχει σε 125 συμμετοχές με τον Θρύλο, 15 γκολ και 40 ασίστ στο ενεργητικό του, ενώ ήταν ο παίκτης που πέτυχε το νικητήριο πέναλτι στα νοκ άουτ ματς με την Σλόβαν. Γκολ, το οποίο έδωσε στον Ολυμπιακό την πρόκριση στα πλέι οφ του Europa League.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Προς Ιωνικό ο Λοβέρα...

Προς Ιωνικό ο Λοβέρα...

Ο Αργεντινός άσος φέρεται να μετακομίζει στην ομάδα της Νίκαιας, δανεικός από τον Ολυμπιακό.