Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τα δεδομένα του Θρύλου για τα γκρουπ δυναμικότητας στο Europa League

Τα δεδομένα του Θρύλου για τα γκρουπ δυναμικότητας στο Europa League
Τετάρτη, 24 Αυγούστου 2022 - 00:27

Ο Ολυμπιακός, ενόψει της ενδεχόμενης παρουσίας του στην κλήρωση των ομίλων του Europa League (σε περίπτωση πρόκρισης επί του Απόλλωνα Λεμεσού) χρειαζόταν πρόκριση του Ερυθρού Αστέρα σήμερα (23/8). Ωστόσο, αυτό δεν συνέβη, αφού η Μακάμπι Χάιφα υπερασπίστηκε το 3-2 του πρώτου αγώνα, δεν λύγισε από το 2-0 με το οποίο έχανε μέχρι τις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου και έτσι, με αυτογκόλ του Πάβκοβ στο 90′ ισοφάρισε σε 2-2. Με τους Ισραηλινούς να περνούν στους ομίλους του Champions League.

Ο Ολυμπιακός χρειάζεται, πλέον, «δύο στα δύο» το βράδυ της Τετάρτης (24/8), ώστε να μπει στο πρώτο γκρουπ δυναμικότητας στην κλήρωση της Παρασκευής (26/8).

Τι χρειάζονται, λοιπόν, οι Πειραιώτες; Η Ρέιντζερς να αποκλείσει την Αϊντχόφεν στην Ολλανδία και η Ντινάμο Ζάγκρεμπ να ανατρέψει την ήττα της με 1-0 από την Μπόντο Γκλιμτ στην Κροατία.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης