Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η «εξυγίανση» όρισε Καραντώνη στην Τρίπολη

Η «εξυγίανση» όρισε Καραντώνη στην Τρίπολη
Πέμπτη, 25 Αυγούστου 2022 - 10:57

Ημέρα Ευρώπης η σημερινή, αλλά οι εξελίξεις «τρέχουν». Και όχι μόνο στα μεταγραφικά, αλλά και σε επίπεδο πρωταθλήματος. Έτσι, σήμερα Πέμπτη 25/8 η ΚΕΔ όρισε διαιτητές για την αγωνιστική που έρχεται, τη δεύτερη του πρωταθλήματος. Και στην Τρίπολη, όπου ο Ολυμπιακός θα παίξει απέναντι στον Αστέρα, με στόχο το «διπλό», στέλνει τον Καραντώνη… Έναν διαιτητή, ο οποίος έχει συνδεθεί με αρκετές λάθος αποφάσεις εις βάρος του Ολυμπιακού, στο παρελθόν. Ένας διαιτητής για τον οποίο οι Πειραιώτες είχαν αρκετά παράπονα…

Περιβόητη η παρουσία του στα Γιάννενα και η «ετσιθελική» ισοπαλία του Θρύλου εκεί, προ καιρού… Δεν ήταν και η μόνη βέβαια… Δείτε παρακάτω όλη τη διαιτητική ομάδα, ενώ θα ακολουθήσει πλήρης ανάλυση του ορισμού…

Σούπερ Λιγκ | 2η αγωνιστική

29/8/2022 | 19:00

Αστέρας Τρίπολης-Ολυμπιακός

Διαιτητής: Δημήτρης Καραντώνης (Ημαθίας)

Βοηθοί: Βασίλης Νικολακάκης (Λασιθίου), Ιωάννης Καραγκιζόπουλος (Ημαθίας)

4ος: Ανδρέας Βλάχος (Αν. Αττικής)

VAR/AVAR: Άγγελος Ευαγγέλου (Αθηνών) / Κωνσταντίνος Νικολαΐδης (Μακεδονίας)

Παρατηρητής: Χαράλαμπος Καρατζάς (Ευβοίας)

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Στις 16:50 στην Ελλάδα ο Χουάνγκ!

Στις 16:50 στην Ελλάδα ο Χουάνγκ!

Ο Ολυμπιακός περιμένει σήμερα κιόλας στην Ελλάδα τον εξαιρετικό σέντερ φορ Ουί-Τζο Χουάνγκ, για να τον εντάξει στο δυναμικό του και επισήμως!

Και το βράδυ, το βραδάκι…

Και το βράδυ, το βραδάκι…

Ο Ολυμπιακός ρίχνεται στις 22:00 στη μεγάλη «μάχη» της πρόκρισης στους ομίλους του Europa League, απέναντι στον Απόλλωνα Λεμεσού! Φύγαμε!