Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πύρινη λάβα και ο Ναός… ηφαίστειο!

Πύρινη λάβα και ο Ναός… ηφαίστειο!
Πέμπτη, 25 Αυγούστου 2022 - 10:22

Η ομάδα πρέπει να είναι έτοιμη, αγωνιστικά, για να δώσει στο γήπεδο αυτό που πρέπει, ώστε να πάρει απόψε (22:00) τη μεγάλη πρόκριση απέναντι στον Απόλλωνα Λεμεσού. Ο Κάρλος Κορμπεράν και οι ποδοσφαιριστές του πρέπει να είναι έτοιμοι, για να κάνουν ό,τι ακριβώς χρειάζεται, ώστε να οδηγήσουν τον Ολυμπιακό στη φάση των ομίλων του Europa League. Και στο πλάι τους, στο πλευρό τους, ο κόσμος. Θα είναι δεδομένα έτοιμος…

Ο 12ος παίκτης είναι έτοιμος να σπρώξει την ομάδα στην πρόκριση. Απόψε παίζει μπάλα και ο κόσμος και το γήπεδο. Και η «αύρα» του πρωταθλητή. Όλα παίζουν ρόλο, σε αυτή τη μεγάλη πρόκληση, την οποία έχει απέναντί του ο Ολυμπιακός. Την πρόκληση της πρόκρισης…

Σε τέτοια βράδια, ο Ολυμπιακός ξέρει ότι μπορεί να βασιστεί, πέρα από τις δυνατότητες, την ποιότητα και την αξία του, στον κόσμο του. Στην πύρινη λάβα, η οποία σαν να βγαίνει μέσα από το Καραϊσκάκη… ηφαίστειο, είναι έτοιμη να… κάψει κάθε εμπόδιο, στον δρόμο του Θρύλου. Ο λαός του Ολυμπιακού ξέρει να αφήνει το στίγμα του και αυτό μπορεί και πρέπει να κάνει και απόψε… Ομάδα και κόσμος ένα, έτοιμοι να φέρουν την πρόκριση.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Στις 16:50 στην Ελλάδα ο Χουάνγκ!

Στις 16:50 στην Ελλάδα ο Χουάνγκ!

Ο Ολυμπιακός περιμένει σήμερα κιόλας στην Ελλάδα τον εξαιρετικό σέντερ φορ Ουί-Τζο Χουάνγκ, για να τον εντάξει στο δυναμικό του και επισήμως!

Και το βράδυ, το βραδάκι…

Και το βράδυ, το βραδάκι…

Ο Ολυμπιακός ρίχνεται στις 22:00 στη μεγάλη «μάχη» της πρόκρισης στους ομίλους του Europa League, απέναντι στον Απόλλωνα Λεμεσού! Φύγαμε!