Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ είναι το ελληνικό ποδόσφαιρο! 12 σερί συμμετοχές σε ομίλους!

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ είναι το ελληνικό ποδόσφαιρο! 12 σερί συμμετοχές σε ομίλους!
Παρασκευή, 26 Αυγούστου 2022 - 12:23

Τι να του πουν… Τι επιχείρημα (αν έχουν και απ’ αυτά κανένα…) να αντιπαραβάλουν. Έχει γκρεμιστεί σαν χάρτινος πύργος και το αφήγημα για την Ευρώπη και για το ποιος είναι ο ένας πραγματικός και ΑΞΙΟΣ εκπρόσωπος του ελληνικού ποδοσφαίρου, σε αυτή. Για το ποιος είναι εκείνος, ο οποίος σήκωσε και σηκώνει το ελληνικό ποδόσφαιρο στις πλάτες του και συνεχίζει να προσπαθεί ΜΟΝΟΣ του να το εκπροσωπεί επάξια, φέρνοντας νίκες και βαθμούς. Πρώτον και κύριον; Είναι ΕΚΕΙ! Παρών! Ο Ολυμπιακός είναι για 12η σερί φορά σε ομίλους Champions League ή Europa League. Της δεύτερης τη τάξει διοργάνωσης, εν προκειμένω, για φέτος.

Οι αριθμοί προκαλούν… κατάθλιψη στην «εξυγίανση» και στους αγαπητικούς της, οι οποίοι χύνουν τόνους μελάνι για να μας πουν ότι οι ομαδούλες που (υπο)στηρίζουν και οι οποίες τους «ταΐζουν», έχουν καταφέρει… κάτι, στην Ευρώπη! Ένα ΤΙΠΟΤΑ έχουν καταφέρει και αυτό αποδεικνύεται από τους αριθμούς και τα στοιχεία, όχι επειδή το λέμε εμείς. Τα έχουμε αναλύσει τόσες και τόσες φορές, όμως αυτή η 12η σερί συμμετοχή του Ολυμπιακού σε φάση ομίλων ευρωπαϊκής διοργάνωσης, έρχεται σαν ακόμη ένα… «χαστούκι» στα μούτρα των «ψευτο-Ευρωπαίων», οι οποίοι έχασαν και φέτος τα διαβατήριά τους και δεν ξέρουν κατά που πάνε για την Ευρώπη…

Από τη σεζόν 2011-12, μέχρι τη σεζόν 2022-23, ο Θρύλος μετρά πλέον 8 συμμετοχές στη φάση των ομίλων του Champions League και 4 συμμετοχές στη φάση των ομίλων του Europa League. Έχει πάρει ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ νίκες, στο Καραϊσκάκη και εκτός έδρας. Έχει νικήσει μεγαθήρια, όπως η Γιουνάιτεντ, η Άρσεναλ, η Γιουβέντους, η Ατλέτικο, η Ντόρτμουντ, η Μίλαν… Έχει κάνει μαγικές προκρίσεις και έχει ζήσει υπέροχα βράδια, στον Ναό, αλλά και μακριά από αυτόν. Και είναι εκεί. Συνεχίζει…

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ είναι το ελληνικό ποδόσφαιρο! 12 σερί συμμετοχές σε ομίλους! Είτε στο Champions League, είτε στο Europa. ΑΥΤΗ η ομάδα είναι η ΜΟΝΗ που στηρίζει το ελληνικό ποδόσφαιρο!

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης