Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ρέαμπτσιουκ, ο αφανής πρωταγωνιστής

Ρέαμπτσιουκ, ο αφανής πρωταγωνιστής
Παρασκευή, 26 Αυγούστου 2022 - 11:49
Αρθρογράφος: Θωμάς Μπίχτας
ΘΩΜΑΣ ΜΠΙΧΤΑΣ

Ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ έχει υποστηρικτές και μη, ανάμεσα στους φίλους του Ολυμπιακού. Υπάρχουν πολλοί οι οποίοι θεωρούν ότι η ομάδα πρέπει να συνεχίσει να επενδύει επάνω του, ενώ υπάρχουν άλλοι, οι οποίοι θεωρούν ότι ο Ολυμπιακός χρειάζεται υψηλότερου επιπέδου αριστερό μπακ, ως βασικό. Η ουσία είναι ότι από την πρώτη ημέρα, κατά την οποία ο Όλεγκ φόρεσε τη φανέλα του Θρύλου, μέχρι και χθες το βράδυ (25/8), έχει βελτιωθεί αισθητά, στο παιχνίδι του. Σαφώς και έχει αδυναμίες, όπως έχει και πολλά θετικά στοιχεία. Και στα ματς με τον Απόλλωνα Λεμεσού, ήταν ο… αφανής πρωταγωνιστής!

Και όμως, ο Μολδαβός «σέρβιρε» και τα δύο γκολ του Ολυμπιακού, στη διαδικασία των αγώνων με τον Απόλλωνα! Από το πόδι του έφυγε η μπάλα, για να πάει σωστά στον Χουάνγκ, στο ΓΣΠ και εκείνος να σκοράρει, ισοφαρίζοντας εκεί, για τον Θρύλο. Από το πόδι του έφυγε η μπάλα και στο 2’ της ρεβάνς στο Καραϊσκάκη, με τον Μασούρα να τελειώνει τη φάση με γκολ!

Ο Όλεγκ προσπαθεί και δίνει, σε κάθε ματς την ψυχή του. Ιδανικά ο Ολυμπιακός θα είχε έναν παίκτη επιπέδου Βρσάλικο και στα αριστερά. Όμως δεν μπορούμε να παραγνωρίσουμε πως ο Μολδαβός παίζει πάντα στο 101% και έχει βελτιωθεί αισθητά, από τότε που ήρθε στο λιμάνι. Επίσης, με τις δύο ασίστ του, σε ΓΣΠ και Καραϊσκάκη, συνέβαλε τα μέγιστα ώστε ο Ολυμπιακός να ξεπεράσει το εμπόδιο του Απόλλωνα και να είναι σήμερα (26/8) στην κλήρωση του Europa League.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης