Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Εντός έδρας δοκιμασία για τη Ναντ

Εντός έδρας δοκιμασία για τη Ναντ
Κυριακή, 28 Αυγούστου 2022 - 11:28

Όπως αναφέραμε, η… κατασκοπεία του Θρύλου, στους αντιπάλους του, στο Europa League, έχει ήδη αρχίσει να… εκτελείται. Ο Κάρλος Κορμπεράν και το επιτελείο του παρακολουθούν ήδη τις Καραμπάγκα, Φράιμπουργκ και Ναντ και καταστρώνουν τα πλάνα τους, για τον τρόπο με τον οποίο η ομάδα του Πειραιά θα αντιμετωπίσεις τους τρεις αντιπάλους της, στον έβδομο όμιλο του Europa League.

Καθώς ο Θρύλος προετοιμάζεται για το ματς στην Τρίπολη, παρακολουθεί και τους αγώνες των αντιπάλων του στην Ευρώπη. Την Παρασκευή η Φράιμπουργκ νίκησε την Μπόχουν, η Καραμπάγκ έκανε το Σάββατο… περίπατο στο πρωτάθλημα Αζερμπαϊτζάν και πλέον είναι η σειρά της Ναντ, να μπει στη «μάχη» του εθνικού της πρωταθλήματος.

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στον έβδομο όμιλο του Europa League παίζει στις 14:00 ώρα Ελλάδας, με αντίπαλο την Τουλούζ. Πριν το παιχνίδι θα σας μεταφέρουμε στοιχεία για αυτό, ενώ μετά το τέλος του θα σας δώσουμε εικόνα, για το πως εμφανίστηκε η γαλλική ομάδα, η οποία είναι χαμηλά στο Σαμπιονά, αλλά είναι ακόμη νωρίς, για να βγάλει κανείς πλήρη συμπεράσματα.

** Η φωτογραφία είναι από τον λογαριασμό της Ναντ στο Twitter.

Διαβάστε επίσης

Ένα ΔΙΚΟ ΜΑΣ παιδί

Ένα ΔΙΚΟ ΜΑΣ παιδί

Ο Παναγιώτης Ρέτσος είναι κοντά στην επιστροφή του, στον Ολυμπιακό που αγάπησε.