Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δεν έχουν ανάγκη, έχουν και ατσάλινο και κανονικό αετό έξω από το γήπεδο

Δεν έχουν ανάγκη, έχουν και ατσάλινο και κανονικό αετό έξω από το γήπεδο
Κυριακή, 28 Αυγούστου 2022 - 10:59

Τελικά το μόνο πράγμα στο οποίο η ομάδα του «επενδυτή» μπορεί να διακριθεί είναι να αποφασίζει για το ποιοι θα προπονούν τις Εθνικές; Έτσι δεν μας είπε ο Τσιάρτας; Έτσι μας είπε. Και φαίνεται πως το «κουμάντο» γενικά, είναι το μόνο με το οποίο ασχολούνται εκεί πέρα, αφού από μπάλα… δεν. Τι κωμωδία… Ομάδα ανήμπορη, κόσμος στα κάγκελα, «επενδυτής» στη φυσούνα. Σοβαρά τώρα, αυτούς θα υπολογίσει ο Ολυμπιακός;

Αρκούντως καλός να είναι. Προσεκτικός και να μη δίνει ο ίδιος δικαιώματα χρειάζεται μονάχα. Και τέλος. Δεν χρειάζεται κάτι άλλο, με δαύτους. Η ταλαιπωρία η ίδια, έχουν καταντήσει… Το βρίσιμο πάει σύννεφο πάλι από χθες το βράδυ, ο κόσμος… πρόλαβε και έκανε… «καλοκαιρινό» το νέο γήπεδο, πριν καν η ομάδα παίξει εκεί και… η ζωή συνεχίζεται.

Δεν έχουν ανάγκη. Έχουν Μπένετ, έχουν την Εκτελεστική Επιτροπή και τον Μπαλτάκο και έχουν και… ατσάλινο αετό έξω από το γήπεδο. Είναι μια χαρά οι άνθρωποι. Δεν έχουν ανάγκη…

Έλα και πολύ ασχοληθήκαμε και φέτος με την κωμωδία τους. Ας κάνει ο Ολυμπιακός τη δουλειά του, να τελειώνουμε και με το 48ο, γιατί αν περιμένει ανταγωνισμό από δαύτους… Ζήτω που καήκαμε.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης