Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

ΑΕΚ-Βόλος: Αντικείμενα στο γήπεδο με τη λήξη του ματς (video)

ΑΕΚ-Βόλος: Αντικείμενα στο γήπεδο με τη λήξη του ματς (video)
Κυριακή, 28 Αυγούστου 2022 - 13:56

Τεταμένο είναι το κλίμα στις τάξεις της ΑΕΚ. Ο κόσμος ξέσπασε και χθες το βράδυ κατά του Μελισσανίδη και της ομάδας εν γένει, καθώς η «γκέλα» απέναντι στον Βόλο (αν και όχι… σοκαριστική) ήταν…δυσβάσταχτη για τους Αεκτζήδες. Η ΑΕΚ έδειξε με το «καλησπέρα» στη Σούπερ Λιγκ ότι δεν μπορεί να σταθεί σε υψηλό επίπεδο και αν σε ματς «εντός έδρας» (ή και χωρίς εισαγωγικά, αν προτιμάτε) κάνει τέτοια… γκέλα, τι να περιμένει κανείς όταν θα παίξει τα ντέρμπι και το επίπεδο θα ανέβει…;

Πάντως και μέσα στη Ριζούπολη, τα πνεύματα δεν ήταν και πολύ… ήρεμα. Και με τη λήξη του ματς με τον Βόλο, οπαδοί της ΑΕΚ εκτόξευσαν αντικείμενα (μπουκάλια κλπ.) προς τον αγωνιστικό χώρο. Σημαδεύοντας κυρίως τους φιλοξενούμενους του Βόλου.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Στην παρακάμερα του ματς, την οποία δημοσίευσε η ΠΑΕ ΑΕΚ φαίνεται η… αντίδραση των Αεκτζήδων, οι οποίοι με τη λήξη του ματς με την ήττα άρχισαν να πετούν αντικείμενα στο γήπεδο. Ένα από αυτά (το πρώτο που πέφτει μάλιστα) προσγειώθηκε κοντά στον πάγκο της ΑΕΚ!

Δείτε το βίντεο στο 2:02:

Διαβάστε επίσης