Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αποστολή με Ουί-Τζο Χουάνγκ για την Τρίπολη ο Θρύλος!

Αποστολή με Ουί-Τζο Χουάνγκ για την Τρίπολη ο Θρύλος!
Κυριακή, 28 Αυγούστου 2022 - 14:35

Με το «καλημέρα» έτοιμος και διαθέσιμος για δράση, ο Ουί-Τζο Χουάνγκ! Μέσα ο νεοαποκτηθείς Νοτιοκορεάτης επιθετικός του Ολυμπιακού, για το ματς στην έδρα του Αστέρα Τρίπολης! Ο Κάρλος Κορμπεράν τον συμπεριέλαβε στην αποστολή, για το εκτός έδρας ματς της δεύτερης αγωνιστικής, απέναντι στους Αρκάδες και αυτό μπορεί να λέει… πολλά, για το επίπεδο ετοιμότητας του διεθνούς σέντερ φορ!

Εκτός αποστολής είναι όλοι οι Καμαρά (Μαντί, Αγκιμπού, Αμπουμπακάρ), καθώς και ο Βρσάλικο, ενώ επιστρέφει ο Ροντρίγκες.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ:

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τη Δευτέρα (29/8, 19.00) τον Αστέρα Τρίπολης στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής για το Πρωτάθλημα Super League Ελλάδας 2022-23.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Οι «ερυθρόλευκοι» ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους την Κυριακή (28/8) και ο Κάρλος Κορμπεράν έκανε γνωστή την αποστολή, η οποία απαρτίζεται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Ανδρούτσος, Άβιλα, Μπα, Μπουχαλάκης, Σισέ, Ελ Αραμπί, Χασάν, Ίνμπομ Χουάνγκ, Ντε Λα Φουέντε, Κρίστινσον, Κούντε, Εμβιλά, Μανωλάς, Μασούρας, Ρέαμπτσιουκ, Ραντζέλοβιτς, Ροντρίγκες, Τζολάκης, Ουί Τζο Χουάνγκ, Βατσλίκ, Βαλμπουενά, Βρουσάι, Ζίνκερναγκελ.

Διαβάστε επίσης