Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ημέρα εξελίξεων στο θέμα «Καμαρά»

Ημέρα εξελίξεων στο θέμα «Καμαρά»
Δευτέρα, 29 Αυγούστου 2022 - 11:13

Πέραν των παικτών που έρχονται στον Ολυμπιακό, υπάρχουν και οι παίκτες που πρέπει να… φύγουν, από τον Ολυμπιακό. Όταν λέμε «πρέπει», εννοούμε είτε εκείνους που δεν υπολογίζονται, είτε εκείνους που μπορεί να το θέλουν. Όπως δείχνει ξεκάθαρα ο Μαντί Καμαρά, ο οποίος εδώ και μέρες πιέζει για να πάει στη Ρόμα. Όλα δείχνουν ότι ο ποδοσφαιριστής ετοιμάζει βαλίτσες για Ιταλία, όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά και στη γειτονική χώρα.

«Ο άσσος από τη Γουινέα θα μετακομίσει στην «αιώνια πόλη» ως δανεικός για έναν χρόνο, με τους Τζιαλορόσι να δίνουν 1.2 εκατ. ευρώ ως «ενοίκιο». Παράλληλα θα υπάρξει οψιόν αγοράς 12 εκατ. ευρώ. Ο Καμαρά αναμένεται πιθανότατα σήμερα στη Ρώμη, ενώ λογικά την Τρίτη (30/8) θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και θα ολοκληρώσει τη μετακίνησή του στον σύλλογο», αναφέρει το Sky Italia.

Αναμένουμε εξελίξεις. Πιθανώς ακόμη και σήμερα. Το θέμα είναι σε εξέλιξη και ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται, όπως φαίνεται, να παραχωρήσει τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος ψάχνει ένα άλλο βήμα, στην καριέρα του.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης